Biler

Store biler: er alle hjul biler verdt?

Store biler blir stadig mer populært som den gjennomsnittlige prisen på SUVer synker. Noen alle hjul biler solgt til over $50,000 er nå tilgjengelig for under $20.000. Imidlertid er firehjulstrekk biler verdt, og er det noen negativer involvert i å kjøpe store biler eller SUVer?

De er hevdet å håndtere bedre av is og snø, og for å håndtere off-road forhold langt bedre enn vanlig sedaner og kupeer. Dette kan meget vel være tilfelle, men hvor mange som faktisk bruke deres SUV og Hummer for å kjøre off-road? Det er ikke for ingenting at mange beskriver en SUV som en ' forstads nyttekjøretøy i stedet for de riktige 'sport utility vehicle." Det synes å være mer av et statussymbol enn en ekte off-road kjøretøy.

Her er noen av de negative sidene ved store biler, spesielt de større og tyngre SUVer som brukes mer for road kjøring enn noe annet. Faktisk se mange aldri off-road terreng.

Er alt-hjulet stasjonen nødvendig?

Selv om mange hevder at all-hjulet kjøring tilbyr bedre veien holde i vinter, er dette ikke nødvendigvis tilfelle. Du kan sette seg fast i snøen med alle kjøretøy hvis du har feil dekkene på. Du kan oppleve bedre trekkraft under akselerasjon, men det er omtrent alt. Å ha all-hjulet stasjonen har ingen innvirkning på din evne til å stoppe bilen eller slå hjørner.

Det er bedre å ha et godt sett med vinterdekk med en god dyp tråkke på snø og is enn å ha alle fire hjul drevet. Forhjulstrekk er faktisk bedre for grep enn bak-hjulet stasjonen forutsatt at motoren er i front. Det er fordi det er mer vekt på dekkene - mer vekt, bedre grep. Bilen vil håndtere bedre i snø og is med et godt sett med dekk enn med fire drevet hjul.

Er vekten av store biler nyttig?

Ikke så mye som du kanskje tror. Jada, en tyngre bil vil få gjennom snøen enklere som du kommer i gang, men vekten kan også være en fare. Hvis du starter skrens på is, blir store tunge bilen vanskeligere å administrere enn en mindre, lettere bil. Når du begynner å skyve, betyr tyngden mer fart.

Dette igjen betyr at du trenger mer energi til å stoppe bilen eller endre dens retning. Du må også mer grep på dekkene, så design og tilstanden til dekkene er viktigere enn hvorvidt de er drevet. Vekt er ikke alltid en fordel - det kan være nyttig å komme i gang, men det er stoppe som forårsaker de fleste skade!

Er en kraftig motor en hjelp?

Egentlig ikke. Hvis du regelmessig slepe tunge belastninger, kan så makt være en fordel. Men gjør det litt annerledes til vanlig kjøring. Kjøring i snø og is krever kontroll, ikke makt. Første og andre gir er mer nyttig enn femte eller sjette i slike forhold, og overdreven makt og høye turtall vil bare føre til skrens.

Faktisk bruke få mennesker faktisk all makten som er tilgjengelig i store biler som SUVer. De fleste folk som kjøper store biler nå aldri full gass. Det er veldig vanlig for noen mennesker å kjøpe de beste og største bilene de har råd til uten å gi den mye tanke. Det de fleste tilfeller, de ville være bedre kjøpe en mindre kraftig bil med mer luksuriøs innredning.

Hvordan avgjør hvilken stor bil å kjøpe?

Vurdere hvorfor du trenger en stor bil. Fleste trenger ikke store biler, og tilbringer for mye penger på drivstoff. Hvis du trenger mer sitteplasser plass for en stor familie, ville deretter en 7-seters SUV eller 'folk bærer' sannsynligvis møte dine behov. Du må deretter litt mer kraft, selv om en hybrid eller diesel kan hjelpe deg å spare på gass.

Diesel gir deg bedre drivstofføkonomi enn bensin, mens en hybrid er en kombinasjon av gass og elektrisk kraft. Dette er særlig tilfelle hvis mesteparten av kjøreopplevelsen er utført i byen eller i en by. Hvis du regelmessig kjører lang avstander, kan du være i stand til å rettferdiggjøre en større kraftigere bil. Men, hvorfor kjøpe en bil i stand til 180 MPH hvis høyeste motorvei fartsgrensen er 75?

Diesel er for tiden bare 9.5% høyere i pris enn vanlig bensin i USA. I gjennomsnitt får du mye mer enn dette i drivstofføkonomi. Hybrider også gi god drivstofføkonomi, Ford Escape gjennomsnitt 32 MPG (31/34).

2014 Nissan Pathfinder crossover hybrid er vurdert til 26 MPG (25/27) fra sin supercharged motor. I kontrast, Ford Explorer SUV tilbyr 19 MPG (17/23) mens crossover Nissan Juke gir 29 (27/32.)

Konklusjon

Du kan være bedre med en hybrid eller crossover- eller tryggere å bruke pengene på bedre dekk. Dagen vil komme da gass matvareprisene rakett på grunn av dens mangel - hybrider og elektriske biler som Nissan LEAF kan deretter bli svært ønskelig!

I konklusjonen, når du kjøper en bil holde drivstofføkonomi i tankene. Store biler kan ha massiv motorer, men hvorfor trenger du dem hvis du aldri vil bruke halve denne makten? Vil du virkelig trenger alle hjulet stasjonen biler som en SUV, hvis du aldri kjører offroad?