Biler

Sviktende å vaske bilen er fullstendig respektløst

Den andre dagen, jeg var i et forretningsområde og jeg la merke til noen hadde en svært kostbart og fin bil, men det var skitten, det hadde fuglen crap på det, og felger og dekk hadde sot som materiale på dem. Jeg tenkte for meg selv, hvordan kan noen eie slike en fin bil og la det så skitne? Ja, jeg var ikke i den beste delen av byen, og en veldig rent bil kan tiltrekke galt elementet, men det fortsatt gi ikke noen mening for meg. I mange forhold, og husk at dette kommer fra noen som tidligere var i bilen vaske bransjen, tror jeg ikke vaske bilen er helt respektløst. Okay så la oss snakke om dette øyeblikk skal vi?

Tross alt, kan du spørre; Hvem er en respektløst å? Du er disrespecting deg selv, er du disrespecting kollegene, eller er du disrespecting din familie? Vel, vil jeg gjerne snakke med deg om tre andre elementer, uten å nevne den forrige. Du skjønner, jeg tror det er respektløst;

Til din bil

For andre førere

Verdi av penger

Du er disrespecting bilen i dette tilfellet var det en svart Ferrari. Det er respektløst å merkenavnet, auto produsenten, og alle andre som eier en bil sånn. På en måte disrespects det andre drivere, fordi du er å gjøre dem ser på en skitten bil som bør være ganske ren. Andre drivere kan være bil-entusiaster, og for å være så respektløst til en bil som det også respekterer ikke de som omsorg for denne typen av en bil. Videre, ville jeg sender til deg som ikke respekterer verdien av penger.

Faktisk, jeg beregnet til bilen til å være verdt ca $ 200 000, eller så, på grunn av sin modelltypen og år. Selv om du er velstående utover normen, er det svært respektløst til verdien av alle mektige dollar ikke å rengjøre bilen av denne kaliber. Det er nesten som om du sier; "penger er ikke viktig, og jeg bruke ofte penger til å lette min peis."

Alt dette er ikke engang nevne det faktum at det er respektløst til folket i bilindustrien detaljering og bilvask. Du skjønner, hvis du har en $200,000 bil, og du ikke holder det rent, er du frata folk av jobben sin og levebrød. Det kan høres litt over-the-top til deg, men det kommer fra noen som var i auto rengjøring bransjen, gjorde jeg følte respektert da jeg så at skitten bil. Tenk om dette, og anser det.