Biler

Bilforhandlere og Internett

"Bilforhandlere og Internett - de bare ikke får det", eller "Hvordan kan bil forhandlere forbedre deres Websites"

WOW!

Advarsel, denne artikkelen kan skade noen av dere, men det er på tide noen var ærlig med deg. Kanskje folk har vært ærlig med deg om dette i siste, og du bare bryr seg ikke. Uansett, er det et problem. Vær oppmerksom på at denne artikkelen virkelig er utformet for å hjelpe deg til tross for negative tonen.

La meg forord dette ved å si det er sikkert noen bilforhandlere der ute som får det. Hvis du kjører over en, eller tilfeldigvis være en, vennligst kommentar eller nå ut til meg slik at vi kan chatte. Bekymringen er at fleste webområder for bil-forhandlere og web tilstedeværelse kan oppsummeres i noen, harde, ord:

DE SUGER

Det sa jeg det. Puh. Jeg føler meg bedre nå. Å vente, vil du sannsynligvis noen detaljer og kanskje noen tips. Så les videre...

Dealership eiere investere millioner av dollar i ikke bare sine merkenavn, men på deres fysiske butikker også. Har du sett noen av disse nye forhandler bygninger nylig? Veldig vakre bygninger. Jeg antar det gjør faktisk besøker forhandleren en tålelig opplevelse. Vent, la meg si at en annen måte, opplevelsen kan fremdeles være det samme, men det er en mye hyggeligere innstilling. I likhet med hvordan sykehus fødselspermisjon avdelinger har unike birthing rom. Fortsatt vondt som gal, men det er ikke et sterilt sykehusrom.

Forhandlere bruke masse penger på reklame. Forskning fast Borrell Associates antyder den automotive detaljhandel sektoren totalt annonsekostnadene i 2013 vil være ca $31 milliarder. 31 MILLIARDER DOLLAR! 40% av det tildelt til digital. 12.5 milliarder dollar er et stort antall. Dette kan eller ikke kan være den rette blandingen, men det er et emne for en annen gang. Fra tidligere erfaring, og dagens trender, skal svært lite av de 12,5 milliarder dollar øremerkes for et nettsted for forhandlere så langt som vedlikehold og forbedring er bekymret, og dette er det største problemet i denne artikkelen.

Alle forhandlere har et nettsted. Hvis du er en forhandler, og har ikke en nettside, Vennligst slutte å lese nå. Jeg kan ikke engang ta med deg akkurat nå. Vi alle vet det er noen store aktørene i web leverandør virksomhet som de fleste forhandlere bruker. Dette er helt greit. Ikke bekymre deg om å ha et nettsted som ser ut som en annen forhandlere nettside. De fleste besøkende vil ikke merke, og jeg har aldri hørt noen si "Hei, dette ser ut akkurat som det andre forhandlere nettsted". De ikke bryr seg. De bryr seg om andre, viktigere ting som kundeservice og integritet. Så slutte å bekymre seg om denne ikke-problem.

OK, jeg skal begynne å miste noen av dere lesere under denne neste avsnitt, men det er ingen enkel måte å sette dette. Jeg håper du stikke, men hvis du bestemmer deg for å kausjon på leser dette, er det sannsynligvis du som trenger å lese det meste.

Du registrerte deg for en av fabrikker "foretrukne" web-leverandører og nå du har denne "awesome" nettsted. De fleste forhandlere gå videre og glemme det, slag, sorta. Etter en stund, når de blir utfordret med økende salg eller stoppe en fallende salg trend, forhandlere begynne å tenke på "bytte deres hjemmeside". Tilbake til square one. Glem alle SEO området har bak det og hvor mye innsats og tiden det tar for å få at SEO momentum, lar du bare starte på nytt, og mens vi gjør som lar opp vår SEM budsjett å få flere treff på vår nye nettside. Dette trodde prosessen dreper meg. Roten av denne prosessen er at de fleste forhandlere ikke forstå det digitale landskapet og tror de kan bare treffer restarte og starte på nytt. Dette er svært sjelden den beste beslutningen. Det er mange grunner til å ikke ta en utslett beslutning som dette:

Hvordan vil SEO bli påvirket?

Hvordan vil SEM bli påvirket?

Nedetid?

Mann timer?

Kontrakt?

Utdanning?

Listen fortsetter.

Forhandlere har en tendens til å tenke at når de kjøper en nettside så deres hjemmeside er gjort. LANGT FRA DET. Vedlikeholde webområdet med innhold og personlighet er noe som må blir gjort konstant. Hvem gjør dette i din forhandler? Du vet at dette er mer enn sannsynlig en fulltidsjobb, rett? Er din "Internett-tjenestebehandling" også ansvarlig for website vedlikehold? Jeg vedder på at de er betalt til å selge biler. Gjett hva de vil fokusere på. God gjette...

Her er en utfordring for deg. Ta en titt på nettstedet hjemmesiden din forhandlere og spør deg selv følgende, "Dette nettstedet representerer hvem vi er?". Bare se på startsiden. Betyr det? Hver forhandler har lager, service og deler. I tillegg til plassering, hva gjør du annerledes? Er din forhandlere merke (ikke OEM - de sikre de er representert godt - nettopp lest over reklame pakt hvis du har en) representert hvor du vil den skal være? Gå videre, gjøre det nå. Jeg skal vente...

Nå kan du grave litt dypere. Klikk på over til din, la si, "møte medarbeiderne" side. Du har en rett? Med bilder av hver ansatt og en bio for hver enkelt? Bio er viktig for SEO. Du har en for hver førsteamanuensis rett? Være ærlig. La meg gjenta, og bio er viktig for SEO. Hva med bilder for hver medarbeider? Det er alltid hyggelig å sette et ansikt til et navn. Hver partner har en pict