Biler

Forstå fordeler og ulemper av langsiktig bruktbil finansiering

Antall drivere som er å ta opp langsiktige lån til å betale for biler har økt dramatisk de siste årene. Antall drivere med langsiktige auto finansiering har økt fra 14 prosent til nesten 57 prosent i bare fem års tid. Lånene er attraktive i den moderne økonomien fordi de tilbyr fordeler som lave månedlige innbetalinger. Auto produsenter er bekymret om denne trenden fordi det viser færre nye bilsalg i kommende år før lån er tilbakebetalt. Alle som vurderer en langsiktig auto lån vil du forstå fordelene og ulempene av dette populære finansiering alternativet.

Lavere månedlige utbetalinger

Langsiktig finansiering alternativer har fordelen av å være rimeligere enn kortere sikt lån. Dividere prisen av kjøretøyet over 60 eller 96 måneder vil senke beløpet som skal betales hver måned. Dette kan sette en ny bil innen rekkevidde av mange familier som ikke kunne gjøre betalinger på lån med kortere prosjektvarighet. Det gjør det også enklere å betale for drivstoff og vedlikehold før bilen er nedbetalt.

Refinansiering

Ett alternativ som noen långivere gir for langsiktige lån er refinansiering. Refinansiering gjør en person til å reforhandle betingelsene i lånet. Dette kan brukes når det er fortsatt fire eller fem år igjen. En ny kontakt kunne senke månedlige innbetalinger i bytte for en lengre sikt. En driver som har sett en økning i personlig inntekt kan eventuelt ønsker å refinansiere for å forkorte den gjenværende perioden slik at lånet er betalt ned mer raskt. Ikke alle långivere tilbyr dette alternativet siden det kan øke risikoen.

Dyrt investering kjøretøy

Langsiktig finansiering er et praktisk alternativ for folk som kjøper en bil som er svært dyrt og svært sjeldne. Dette kan være en helt ny unik bil med den nyeste teknologien og alternativer. Det kan også være en klassisk bil med originale deler og maling. Disse typer kjøretøy har en iboende verdi som ikke reduseres med et betydelig beløp over tid. Noen klassiske biler er faktisk investeringer som vil øke i verdi. Et langsiktig lån har nesten ingen ulemper i disse tilfellene.

Interesse

Den største ulempen av langsiktige lån er mengden av interesse som må betales. Økt begrepet av lånet, kan det føre til at en låntaker å betale alt fra to til fem ganger tradisjonelle mengden av interesse. Dette kan signifikant øke den faktiske prisen på bilen. Et viktig poeng å være klar over er hvis lånet har variabel rente. Disse prisene vil endres med markedene. En svært lang lån kunne se mange endringer av interesse i løpet av flere år som kan øke månedlige innbetalinger for korte perioder.

Avskrivning

Avskrivning er et problem for lån over fire eller fem år i lengde. Verdien av kjøretøyet vil begynne å slippe hvert år etter første salg. Verdien av bilen vil til slutt falle under det gjenstående beløpet som du skylder på lånet. Dette fører til negative egenkapital. Negativ egenkapital betyr bilen er faktisk verdt et negativt beløp. Dette kan føre til økonomiske problemer med forsikring hvis en ulykke inntreffer. Det kan også være psykologisk vanskelig å håndtere siste årene av lånet.