Biler

Hyppige feil som blir gjort når du kjøper en bil

Kjøpe en bil er en prosess som har makt til å skremme mange individer. Enten du er person ansvarlig for et selskap eller noen som bare trenger en ny bil, er det noen feil som må unngås for å sikre at prosessen går jevnt, og at du får bilen du vil.

Kjøp fra enkeltpersoner

Er det alltid smart å gå med en bilforretning når du kjøper en bil. Kjøper fra en privat selger har muligheten til å føre til en masse problemer. Den mest viktig er det faktum at du virkelig har ingen anelse om hva bilen har vært gjennom før. Selv en full bil rapport skal ikke vise deg hvis den forrige eieren tuklet med bilen. Mens prisen kan være lavere hvis du kjøper fra en privat fest, kan du sveive opp måtte kjøpe et helt nytt kjøretøy i bare noen få måneder.

Ikke testen kjørte bilen

Uansett om du eller en annen person kommer for å kjøre bilen, er det så viktig å faktisk komme inn der og se hvordan bilen rides. For eksempel, kanskje er fleste drivere i firmaet samme høyde som du. Du kommer inn i bilen, og føler at beina er litt for lang for det. De andre er sannsynlig å ha nøyaktig samme problem. Hvis du skal være driveren, kan du virkelig få en følelse for hvordan bilen kjører med en prøvekjøring.

Ikke Factoring forsikringskostnader

Som du er på bilforretning, er to forskjellige sitater plassert foran øynene dine. En bil er kommer til å koste deg $150 per måned, og annenen er kommer til å koste $180 per måned. Du er nesten automatisk tilbøyelig til å gå med $150 per måned. Imidlertid bør du først ringe forsikringsselskapet for å finne ut hva forskjellen i denne prisen vil bli. Biler har ulike forsikring priser for en rekke årsaker. Den første bilen kan være $250 per måned for å sikre, og andre kan være $200 per måned. Som et resultat, er du virkelig ser på innbetalingsbeløp på $400 i motsetning til $380.

Å være for agressiv

De fleste mennesker vet at forhandle er praktisk talt en viktig del av å få prisen du vil på et kjøretøy. Dessverre, noen mennesker bare kommet av som for harde. De krever en pris som de ønsker, og de er ikke villige til å jobbe med forhandleren. De forventer at de skal bli gitt en viss pris på grunn av ulike faktorer. Opptre aggressivt faktisk kan ha motsatt effekt av hva du har tenkt. I stedet for som ønsker å jobbe med deg, vil bil selgeren være mindre tilbøyelig til å hjelpe deg ut.

Folk gjør feil hele tiden, og noen av disse skje når de ønsker å kjøpe en bil. De nevnte feilene er de som du virkelig ønsker å prøve å unngå når det gjelder å kjøpe en bil.