Biler

Elementer som kan forhandles i bilen kjøpsprosessen

Når du besøker en bilforretning, er en av aktivitetene som du vil sikkert engasjere seg forhandling perioden. Før du går, er det viktig forstå hvilke elementer kan forhandles frem på og å vite noen annen viktig informasjon om denne situasjonen. Hva kan du forhandle om i prosessen?

Klistremerket pris

En av de største delene som du kan forhandle om er den faktiske prisen på bilen. For å gjøre dette, kan du be om det finnes en måte for prisen skal senkes. I tillegg bør du også ta informasjon sammen med deg som viser hvor mye bilen selger for på andre forhandlere, og hva fair kostnaden av kjøretøyet er. Du vil kanskje ikke kunne få pris helt til det nivået, men minst kan du arbeide på møte et sted i midten.

Beløpet av månedlige innbetalinger

Hvis du har lagret opp et betydelig depositum for bilen, er du sannsynligvis mest bekymret for månedlige betalingsbeløpet. En av måtene å redusere disse utbetalingene er å forhandle frem den samlede prisen av kjøretøyet. Den andre metoden er å legge en større mengde penger ned. Finn ut om forskuddet inkluderer skatt for kjøretøyet og andre avgifter, og du kan innse at du kan sette ned mer penger enn du opprinnelig hadde forventet.

Renter

Når du kjøper en bil, kan du ikke faktor renter i den opprinnelige kostnaden, men du burde. Renten kan være basert tungt på kreditt score, så det er litt vanskelig å forhandle som. En vellykket metode kan være å ha en co-signataren, slik at kreditt-score er brakt opp litt. Hvis det er ikke en mulighet akkurat nå finne ut hvis du kunne refinansiere billån litt senere på for bedre priser.

Lengden på lånet

Jo kortere lånet er, jo mer du kommer til å betale hver måned. Derfor finne ut hvis du kan utvide perioden for lease eller finans avtalen. For eksempel er har seks år å betale $ 18 000 mye bedre enn å prøve å gjøre rede for det samme beløpet i en tre års periode. Finn ut hva kostnadene ville bryte ned til for en rekke ulike tidsperioder.

Miles du lov

Denne komponenten er spesielt viktig når det gjelder en bedrift fordi du kan være å sette hundrevis av miles på bilen på en daglig basis. Med en leieavtale, er du generelt tillatt bare for å ha et visst antall miles på bilen din i løpet av en 12 måneders periode. Finne ut om dette kravet kan enten være droppet eller utvidet, slik at du ikke ender opp med å betale ekstra avgifter som i slutten av året.

Det er så viktig å holde rolig og rimelig under disse forhandlingene. Hvis du ikke gjør det, kan så du sveive opp ikke får noen av kostnadene redusert til bilforretning på noen måte.