Biler

Elsker for 2000 ford mustang cobra r

Cobra har vært imponere muskel bil-entusiaster siden Ford først kom ut med det knapt gate juridiske muskel bil! Cobra linjen er kjent i muskel bil bransjen for å være topp ytelse Mustang og Cobra-R tar denne eldre ett skritt videre ved å endre opp den grunnleggende utformingen av Ford pony car å hjelpe den nå sitt fulle potensial.

Disse bilene var bygget for racing, og i 1993 og 1995, kjøretøyene var bare solgt til disse kjøpere med gyldig rase lisenser som forsikring som Cobra ville faktisk være drevet og ikke bare samlet inn.

Cobra, som ble bygget på SN95-plattformen ble den eneste bilen i Cobra-linjen for å bli gjort tilgjengelig for de generelle forbrukermarkedet.

En spesiell opplag team for Cobra

En spesiell-edition kjøretøy trenger et spesielt team å sette det sammen og for bygge av den ultimate Mustang, Ford's Special Vehicle Team (SVT)) brakte i Mustang tuner legenden, Jack Roush og gjorde bruk av komponenter fra ettermarkedet produsenter som Borla og BF Goodrich.

Den samlede kjøretøy ytelsesverdien av Cobra var alltid designet for å være svært konkurransedyktig, og vurderer det kunne fortsatt måle gunstig med sports biler i dag gjør bruktbil prisene for denne modellen som er svært høy.

Hva gjør 2000 standen?

Designere og ingeniører til 2000 Ford Mustang Cobra R sørget for at hver eneste komponent som gikk inn i maskinen var, en, nødvendig og to, kraftig.

Hvordan de gjøre dette? Ford's SVT klarte å ta 5.4 L motor og passer inn med doble overliggende kamaksler hoder som godt nydesignet stempler. Designet var så nyskapende at det senere ble omtalt på Ford GT.

Effekten av redesign? Beskjeden utgang målt på 385 brems HP med 385lb-ft dreiemoment, men uavhengige tester viste at faktisk avgang kunne bli rangert høyere. Lavere motoren monterer kreves en høyere hette å imøtekomme kraftpakke motoren.

Cobras makt utvider til bakhjulene via det samme sekstrinns manuell skiftet funnet i Dodge Viper. Tidlige modeller Cobra kjennetegnet den samme uavhengig hjuloppheng som ble vist på 2000 modellen Cobra, men med ekstra stiv våren komponentene som senket høyden på turen med 1,5 inches. Dette, sikrer i tillegg til de spesialdesignede g-Force KD dekkene en kraftig tur.

Å gjøre det mer aerodynamisk (fordi som ikke elsker en bil som kan fly? Bare tuller.) en flyttbar foran luft splitter ble lagt som produsenten anbefaler skal brukes bare ved visning av Cobra eller faktiske løpet som det er for lavt til å bli vurdert gategodkjente. Splitteren hjelper Cobra gå opp til 175 km/t, og tar det fra 0-60 mph på 4,4 sekunder.

Så hvordan måler til konkurransen?

Når en bil er bygget for racing, du trenger egentlig ikke forvente det å kjøre godt på offentlige gater, men til tross for allerede måle opp gunstig til C5 Corvette under en racing road test utført på både rett og tradisjonelle racerbaner når den først ble publisert, 2000 Ford Mustang Cobra er også en glatt, gategodkjente ride.

Hvis du kan ignorere det faktum at det ikke har air condition, og har bare plass til to personer, er det ganske darn perfekt og en sko-in for en nominasjon til den klassiske bilen Hall of Fame.

Bare 300 enheter av 2000 Ford Mustang Cobra R ble produsert og solgt. En spesiell-edition bruktbil selges nå fra $50.000 til $ 75 000. Lykke til å finne en, skjønt.

Cobra klubber

Kjærlighet til bilen har spredt over hele verden, med mange eiere og entusiaster å komme sammen og danner klubber. Fans av bilen for å vise sin kjærlighet på konvensjoner og arrangementer, og ved å ha sin egen bil club T-skjorter med flashy bilder av denne fantastiske turen. Hele nettsteder og online forums er opprettet bare for folk å dele bilder og historier.