Biler

Ford mondeo i gbp 2000 pris kutt

Ford har gitt Mondeo en pris kutt, som en del av de siste endringene som blir utført på 6 år gamle modellen, dette følger forsinkelsen av utgivelsen av den splitter nye bil, som var egentlig ment å bli lansert denne våren i Storbritannia.

Bilen viser betydelige forbedringer til drivstoff økonomien på denne bilen, en forenklet trim linje opp, sammen med en reduksjon i co2-utslipp og forbedret spesifikasjoner. Disse endringene er utformet for å holde den gjeldende modellen frisk til nyere en kommer senere neste år, som er rundt 18 måneder etter at det var opprinnelig planlagt.

Nye grafitt oppføringen nivå modellen er å være rettet mot private kjøpere og vil koste fra £15,995, dette tallet er over £2,000 mindre enn den forrige oppføring nivå modellen, kanten, som var £18,100.

Den grafitt Standard kit inkluderer LED-lys, sport suspensjon og 17-tommers legeringer, mens en hekkspoiler er også utstyrt med visse motorer. Med bred-spesifikasjonen også air-con, skinn trim for deler av interiør og bluetooth.

Titanium X business Edition er den andre nye modellen i fjellkjeden Mondeo og det koster fra £21,995. Denne modellen erstatter Titan og Titanium X innenfor Mondeo området, og har faktisk mer utstyr enn Titan-X, som kommer inn på £1500 dyrere.

I fjellkjeden Mondeo er de andre trims, Zetec, Edge, Titanium X Sport og Firmaet Opplag. Hver av dem har blitt realigned subtilt, og også repriced for å passe inn Mondeo trim strukturen. Alle trims vil bli tilbudt på eiendom og fem-dørs kombi er et utstillingsvindu, selv om mer potent motorer er reservert for Titan X-modeller.

Tilpasninger som er gjort til 2.0 liter Duratorq TDCi diesel har kuttet det er CO2-utslipp i både eiendom og fem døren.

Mark Ovenden som er administrerende direktør for Ford Storbritannia utbrøt at disse endringene var absolutt nødvendig når du ser på den nåværende bil, etter forsinkelser som var mye publicised.

Han fortsatte med å si at det har vært noen utfordringer med nye Ford Mondeo og det måtte være noen produkt tiltak i å støtte det aktuelle ettall. Hvis alt hadde gått for å planlegge deretter den nye bilen ville være lanseres nå om gjeldende Ford Mondeo fortsatt sterk, og endringene vil definitivt se det gjennom.

Den nye Mondeo er på vei for en lansering i 2014.