Biler

Bilindustrien cgi og 3d-modellering: å lage biler, smartere

I våre globalt konkurransedyktig marked hver bedrift, spesielt bilindustrien, er aktivt på jakt etter måter å forbedre effektivitet samtidig redusere kostnader. Bilindustrien CGI og 3D-modellering er designet for å tilby betydelig tid og penger å spare løsninger for alle aspekter av engineering og produksjon. Den letter raskere produktutvikling på en mer kostnadseffektiv måte ved første å lage virtuelle prototyper. Begynner med konseptuell designfasen, helt frem til endelig produksjon scenen, kan hver komponent opprettes og testet digitalt.

Kjøre ned kostnaden for produksjon

Mange bilprodusenter har allerede slått til 3D-produktmodeller til å kjøre ned kostnadene ved produksjon av tradisjonelle prototyper. 3D-modellering er den matematiske trådrammen (en mal), brukes til å opprette en 3D-gjengivelse. Før nye biler er introdusert å det general offentligheten, kan produktutviklere produsere en 3D-modell for å gi dem en arbeider visuell av hvor ideen vises og fungere når det er ferdig.

Bilprodusenter kan deretter bruke disse digitale kopier for produktforskning før produksjon en fullskala prototype. Alle nye bil som produseres starter med en skisse som skal utvikles senere til fargede begrepstegninger. Hvis denne skissen er opprettet med 3D-modellering, denne tegningen kan deretter deles inn i ulike deler og testet ved hjelp av 3D-produktmodeller.

Eksperimentere med ulike konsepter

Hvis bilen design team bruker 3D-modellering i den innledende fasen, vil de være i stand til å eksperimentere med ulike farger, trim stiler, interiør detaljer og andre designkomponenter til å bestemme som vil skape det ønskede sluttresultatet. De kan også teste virtuelle biler på en digital "prøvetur" å se hvordan det vil opptre i ulike kjører scenariene. Kostbare automotive prototype produksjonen starter bare når det har blitt grundig testet i et virtuelt miljø.

Dette gir bilprodusenter muligheten til å teste ut et utvalg av funksjoner, deler og materialer til analyse potensielle suksessen til hver brikke uten å investere tid eller penger på faktisk produsere den. For eksempel, i stedet for å bygge en helt ny motor for å se om det vil gi større ytelse, kan de opprette en virtuelle maskinen og deretter teste og sammenligne ytelsen.

Teste nye funksjoner for potensielle konflikter

3D-produktmodeller også hjelpemidler i visualisering av et kjøretøy på forskjellige stadier i utviklingen fra ulike perspektiver. Moderne biler er forventet å omfatte alle de nyeste funksjonene, men hver nye tillegg til standard-modellen kan føre til større sjanse for konflikt. 3D-modellering kan bilprodusenter til å implementere nye funksjoner og teste deres gyldigheten til en brøkdel av tradisjonelle kostnaden.

3D-modellering brukes for markedsføring

Denne kraftige 3D-modellen kan også brukes av mer enn bare engineering og design avdelingen. Markedsavdelingen kan bruke den for demoer og presentasjoner til å generere interesse i et nytt kjøretøy-konsept. En virtuell 3D bil vil ha en mye større innvirkning som en stillestående skisse.

3D-modellering brukes til produksjon

Enda viktigere, kan digital informasjon som ligger på en 3D-modell også bli sendt direkte til produksjon når det er testet og godkjent. Dette vil tillate en bilprodusent til å automatisere maskiner på deres samlebånd å reprodusere produktet med uttale mest presisjon ved hjelp av 3D produktmodellen som deres mal.

Det er ingen tvil om at teknologiske nyvinninger i produktdesign har skapt en mer effektiv standard for produktutvikling. Innføringen av 3D-modellering lar designere og ingeniører til å kommunisere mer effektivt med sine produsenter, klienter, og knytter med klare og detaljerte gjengivelser i stedet for kostbare prototyper. Den ekstraordinære innsikten at 3D produktmodeller tilbyr bilprodusenter skaper en enestående konkurransefortrinn.

Kan du tenke på andre måter Automotive CGI og 3D modellering hjelp produsenter gjør biler, smartere? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.