Biler

Hva skal se etter i brukt biler

Hvis du ser på brukte biler for det nye kjøretøyet, er det en sjekkliste over elementer for å se etter under søket. Noen pre-eide kjøretøy er pålitelig og rimelig transport mens andre kan være mindre pålitelig. Enten du skal kjøpe på en forhandler eller en privat selger, finnes det indikasjoner for en god avtale. Du må vurdere merke, modell og år av kjøretøyet, kjørelengde, tilstanden til interiør og eksteriør, og tittelen.

Før du drar ut for å teste stasjonen brukes biler, gjør din forskning. Les anmeldelser av gjør, modeller og år med kjøretøy du vurderer. Du vil begrense søket ned til noen få modeller som er høyt vurdert for sikkerhet, effektiv gass kjørelengde, komfort og videresalg verdi. Når du vet hva du leter etter, kan du sjekke priser på Kelley Blue Book for kjøretøyet du søker etter. Merke til prisforskjellene mellom forhandleren priser vs privat selger priser.

Kjørelengde på bruktbiler som du ser på saker. Flere miles per kjøretøy har blitt drevet, jo større slitasje på motoren og alle komponenter. Noen produsenter bygger sine sedan, lastebiler og SUVer til siste hundrevis av tusenvis av miles, mens andre ikke er sannsynlig å vare så lenge. Gjør din forskning for å lære den fabrikater og modeller som er utformet for å gå distansen. Hvis du ser en veldig gammel bil med overraskende lav kjørelengde, må du sørge for at kilometertelleren ikke har blitt endret.

Interiør og eksteriør tilstanden påvirker prislappen på bilen. Hvis du betaler top dollar, du møbeltrekk å være i perfekt stand og maling å være feilfri. Hvis du ikke tankene noen dings og tårer, det er greit. Bare Vær sikker på at prisen reflekterer feilene. Selgere har ofte, deres kjøretøy detaljerte innsiden og ut, slik at en pre-eide kjøretøy vises nær splitter nye.

Hvis du vil kjøpe brukte biler fra en privat selger, må du være ekstra forsiktig med tittelen. Du må ha en attestert bill of salg og en signert over tittelen skal være den sanne eieren av en auto. Kontroller at det er ingen heftelser å forstyrre prosessen. På Statens Institutt for motorkjøretøyer office vil ha en detaljert instruksjonsark for selger og kjøper en pre-eide kjøretøy. Følg instruksjonene til punkt og prikke å unngå problemer.

Det er mange topp kvalitet brukte biler på markedet. Hvis du gjør din forskning og handle nøye, vil du være mer sannsynlig å få en pålitelig sedan, lastebil eller SUV. Bruke hodet, og du vil ende opp med en søt avtale.