Biler

Hvordan velge den beste 7 sete familiebil

Folk bærere har kommet veien fra ganske kjedelig boxy ser synonymt med eldre familie biler. Nyere modeller er mye mer imponerende, i utseende, ytelse og funksjonalitet. Det er også mange modeller av bil som du kan velge fra som har en nyttig syvende plass i ryggen. Noen modeller er bare virkelig egnet til sporadisk bruk av bakerste setet, og andre kan bare virkelig brukes av barn, som de ikke ville tilbyr nok komfort eller benplass for en voksen. Vi hjelpe lede deg gjennom prosessen med å velge din favoritt familiebil, og hva som er tilgjengelig for øyeblikket.

Når du velger din familie bilen er det så mye valg for tiden ut der. Åpenbart prisen er en viktig faktor for de fleste, og du kan få noen gode tilbud for brukte eller nesten ny biler ved å søke Autotrader, eBay og selv Gumtree for familie biler. Vil vi anbefale at du velger den største bil som fortsatt tilbyr den beste størrelsen / pris / funksjonalitet kombinasjon for dine behov. Noen syv-seters biler bare tilbyr midlertidig seter i baksetet, og som nevnt tidligere er mer egnet til midlertidig bruk av barn. Andre større modeller har mer permanent tredje rad sitteplasser, og kan komfortabelt lørdag av voksne for lange reiser.

Kjente modeller er på markedet inkluderer VW Touran, Sharan, 5 Mazda, Mercedes M Class og GL-klassen. Alle disse har sine fordeler og ulemper, annen priser, nivå av komfort osv... så det er best å søke etter vurderinger som er relevant for disse kjøretøyene når du gjør en kjøpsbeslutningen. Hvis du trenger mer sitteplasser, eller som familien din vokser, kan du vurdere en åtte personbil eller MPV i stedet.

Vi anser Citroen Grand C4 Picasso å være en av de beste modellene som er tilgjengelig på det britiske markedet. Denne store MPV har et vell av store fordeler, og overraskende for en stor folk bærer, har få negativer. For det første interiøret er svært romslig, og gir hver beboer masse plass. Selv 6 og 7 baksetepassasjerer har mye etappe og takhøyde. Det finnes en rekke motor alternativer å velge mellom, med alle modellene er ganske fornuftig på drivstofforbruket. Når kombinert med lav karbonutslipp, dette betyr at driftskostnadene vil være relativt lav i forhold til andre kraftigere modeller som BMW X 5 eller Audi Q7. På grunn av fornuftig driftskostnader, høye nivåer av praktiske og generelt god styling, vil vi anbefale dette som en av de beste 7 sete bilene for å kjøpe for bruk i familien. Når det er sagt, kan det være vanskelig å parkere for noen på grunn av sin store størrelse.

For å konkludere, må det sies at det er slik en utvalg av syv sete biler tilgjengelig og det britiske markedet har mye å velge mellom. Enten du verdsetter sporty over drivstoffbesparelser, vil det være en modell som passer dine preferanser.