Biler

Effektiv driving tips for bedre gass kjørelengde

Med økning i gasspriser de siste flere år blitt drivstofføkonomi en av de viktigste faktorene for våre biler i dag. Bil beslutningstakere over hele verden er hard for arbeide utvikler mer elegant og mer effektiv motorer som kan ta oss lenger. Maksimere drivstofføkonomi er ikke bare om en kjøretøyets motor imidlertid; driveren har også et ansvar for å kjøre fornuftig. For å hjelpe deg å få det meste ut av kjøretøyets tank, er her noen nyttige ting å huske på.

Viktigst, unngå aggressiv kjøring. Av fart, å gjøre plutselig manøvrer, og akselerere og bremse raskt, vil du sette økt stress på motoren din, tvinger den til å jobbe mye hardere, og bruker mer drivstoff. Selv om det er i stor grad avhengig av din motortype, kan aggressiv kjøring redusere drivstoff-økonomien din med så mye som 33%. Bremsing og akselererer etter hvert vil tillate at motoren å jevnt øke eller redusere sin tempo, begrensende overflødig arbeid. Sammen med skade gjort til drivstofføkonomi, er aggressiv kjøring også farlig, dramatisk øke sjansene for en ulykke, eller redusere sjansene for å unngå en.

På samme måte, Følg alltid postet fartsgrenser, som unødvendig høye hastigheter vil kreve betydelige mengder drivstoff. Om det er noen variasjon, som en generell regel begynner gass kjørelengde å avta forbi 50-55 miles per time. Av fart gjennom større veier og motorveier, vil drivstoff-økonomien bli vesentlig redusert, utligning mer enn noen fordel oppnådd i reiser noen miles per time raskere. Kjøre på en fornuftig hastighet, aldri utenfor den lovlige grensen, og aldri overarbeid motoren din for en lengre periode av tid.

Bilens cruise control-funksjonen kan være en nyttig måte å unngå fartsovertredelse og opprettholde en consistence tempo på lange stasjoner på motorveien. Over lange avstander, kan det være en utfordring å opprettholde en jevn tempo, ofte at du trenger å gjøre inkrementelle justeringer påskynde eller bremse ned, legge til stress i motoren din. Ved å låse din fart på en stabil plass, vil motoren din være i stand til å kjøre med en konstant fart.

Begrense unødvendige vekt vil også bidra til å begrense arbeidet motoren din må gjøre for å flytte bilen. Alle aspekter av bilens ytelse kan bli hemmet av ekstra vekten, tvinge maskinen til å jobbe hardere, og bruker mer drivstoff. Å holde ting så lette som mulig, Fjern alle unødvendige utstyrt lagret om bord; aldri behandle bilen som en lagringsanlegget. Bare pakke tingene du trenger inn i bilen din. Bare 100 pounds av ekstra vekten kan redusere drivstoff-økonomien med 2%, som kan legge opp raskt i flere miles fjernet fra din gass tank, tvinger deg til å tilbringe mer tid på pumpen.

Unngå lange perioder med tomgang når det er mulig. Hvis du befinner deg i et sted hvor du vil forblir stillestående i lengre tid, slå av motoren din heller enn å la det kjøre uvirksom, forbruker drivstoff. Avhengig av motoren, og all bruk av klimaanlegget, kan en tomgang bil bruk av opp til en halv en gallon av gass per time. Omvendt, slå av motoren og restarting det altfor ofte kan gjøre skade på motoren din startmotoren, noe som kan føre til kostbare reparasjoner. Det er viktig å finne den rette balansen.

Maksimere drivstofføkonomi bilens avhenger på din evne til å kjøre effektivt, unngå unødvendig aggressive manøvrene. Kjøring vil fornuftig ikke hjelpe deg lagre hundrevis av dollar i året, men det vil også hjelpe holde deg tryggere på veien. Fremskritt i motorteknologi gjør ingen forbedringer Hvis kjøretøyet er drevet på en aggressiv eller farlig måte. Selv hybridbiler med 50 miles per gallon rangeringer eller høyere kan oppføre seg som store SUVer hvis kjørt seg uberegnelig.