Biler

5 grunner til å elske den nye mini cooper

Etter gjeninnføring av Mini tilbake i 2001 av BMW, klassiske bilen har gjennomgått transformasjoner som boggle hodet av Mini fans samtidig opprettholde sin status som en kult-ikon - lykke fremkalt av ikoniske frontgrill og lykter er uendret, men under panseret, den nylig oppgradert Mini er pakking en mye større punch med 200 hestekrefter erstatte 1960-tallet opprinnelige 34 hestekrefter motoren på den første Mini Cooper.

De fleste mennesker kan oppdage en på synet, i stor grad på grunn av sin "cutest bil noensinne" status. Dens klassifisering som en kompakt ikke synes å holde samme do-inducing krefter som Toyota Prius.

Den "nye" Mini - ikke bare et ganske ansikt

Men denne bilen er ikke bare et vakkert ansikt - tyske merkevaren BMW har sørget for at lille lille bilen kan holde sin egen i sin opprinnelige arena som en racing bil. De markedsført merket "nye" Mini Cooper som en kompakt bil som driver ligner en go-kart. Og de var ikke rote rundt - S-modellen er en bil som kjøring entusiaster og veien djevler ville være stolt over å ha i sitt arsenal "biler som gå zoom".

Hvis du ikke eier eller har tilgang til en Mini, tilbyr noen bil klubber ikke-eiere muligheten til å ri sammen med dem under deres kjøring hendelser slik at de kan se første hånd hvordan bilen håndterer og snakke om moro-størrelse veien monster.

Dette kjøretøyet fan base er trolig en av de mest sære og interessante gruppene der ute - de er ikke sjenert om erklærte sin kjærlighet til den lille terroren, og noen har selv tatt det så langt som kompilering lister over deres favoritt ting om Mini Cooper!

Reason # 1: Innse det - cuteness er, og alltid vil være den avgjørende faktoren

Mini er søt uten ser ut som en chick bil. Jada, kvinnelig fanbase er der ute også - men menn ser ikke mindre mandig bak rattet i denne teeny-ørsmå kompakte. Hvis biler kan bli klassifisert som urbane og metrosexual (dvs ser bra ut, men er rett) da Mini Cooper ville vinne hendene ned.

På en side note skjuler bilens "søt" fasaden noen kraftige overraskelser. Den berømte "happy" grillen er toppet av en hette scoop som inhalerer forfriskende luften for hyped-up motoren. Hvis du tror det mangler junk i bagasjerommet - dual eksos rør ville bevise du feil. Og glem om måtte kjøpe ettermarkedet hjul - 17-tommers legering dekkene er så integrert i Mini-design som håndtering Mini Cooper i halsbrekkende hastigheter og opprivende hårnål kurver har aldri vært så enkelt!

Grunnen # 2: Mini Cooper er vakker innvendig og utvendig!

De fleste biler har et dashbord med et speedometer, kjørelengde og drivstoff måle bak rattet, forlater center dashbordet gratis for GPS, a/c-kontroller og underholdningssystem. Mini Cooper, på den annen side, har en stor (noen vil si overdimensjonert)-sentralt sirkulær speedometer (med noen design med en GPS i midten).

Og snakke om eieren tilpasning! Mini Cooper har faktisk humør belysning installert for at du kan slå på og endre ved å trykke på en knapp. Glem om to-tone interiør og sete dekker - du kan ha alle som med Mini, selvfølgelig, men tingene som skiller den fra andre - det er hva gjør Mini Cooper en av de beste valgene for eieren av bilen som leter etter noe unikt og morsomt.

Reason # 3: Reklamekampanje kan leses som den "Nye" Mini Cooper - men det er fortsatt tro mot sine røtter!

Så mange "klassiske" biler har prøvd og feilet å gjenoppfinne seg selv. Enten produsenten ikke klarte å skape noe nytt og appellere til det nye markedet eller forvillet seg for langt unna fra den opprinnelige designen og fremmedgjort eksisterende tilhengerskare.

Den "nye" Mini Cooper har bodd tro mot sine racing røtter, men har også vært i stand til å samle en stor kultstatus på grunn av dens massemarkedet appell. Racing bil røttene kanskje ikke for alle men Mini Coopers elegante kurver og gamle-skolen-møter-ny-skolen design skiller den fra andre i racing verden. Du får også fortsatt "vintage" gaten juridiske bilen uten at det går på motorkraft og faktiske bevegelige deler.

Reason # 4: Enten du kjører rundt byen eller ned et øde motorvei - Mini tar deg hvor du skal gå!

Mini Cooper ble bygget for det praktiske - du kan gå for ca 400-plus km på en enkelt tank med gass - som, forresten, behøver du å ofre din førstefødte siden tanken kan holde om 13,2 liter.

Selvfølgelig, det ville ikke være rettferdig å ikke nevne noen downsides å kjøre Mini Cooper - bagasjerommet, for eksempel, vil ikke holde mye hvis du pakker som du har blitt kastet ut. Men hvis du pakke lett, og vil gå på en lengre biltur - det er ikke mange komprimerer som vil føle seg som komfortable overgang fra byen til motorvei kjøring.

Mini Cooper unibody og chassis design også holder opp ganske bra i tilfelle ulykker på grunn av sin vridningsstivhet. Den samme eiendelen som bidrar til å minske ubehagelig "settling" bil lyder som knirkende og rasling av deler også bidrar til å beskytte drivere fra Hovedtyngden av virkninger.

Dette spiller