Biler

Slutt din bil motor slam problemet: rettsmidler som fungerer!

Motoren slam formasjon. Her er hvordan det blir i din motor. Og en ny, billig måte å fjerne slam uten å måtte ta din motor fra hverandre.

Når bilen er ca 4 år og eldre. Når din bils odometer km kjører passere 75 000 miles, klissete rester; rester fra pass oljeskift, begynne å bygge raskere og tyggis opp din stempelringer for motorer. Din skitne stempelringer for motorer er den primære årsaken til slam formasjon. Det skjer på denne måten.

Din motor stempler har 3, 1/8 tommer tykk fleksibel, armbånd-lignende ringer som har en spenstig natur til dem.. Dette holder dem stadig voksende utover for å gi blokkering for å hindre at din motorolje rømmer inn i forbrenning syklus. Og holde din brensel forbrenningsgasser helt over stempelet. Its all nødvendig å presse din stempelet ned, spinning tannhjul og hjul å drive deg frem med zip og letthet. Slam begynner når...

Motoren slam formasjon oppstår når din stempelringer tillater those1500 grad forbrenningsgasser å skli passere dem. Dette skjer når skitne stempel ring bøyer utover handling er bremset eller redusert. Et gap vises, og med hver serie av nye forbrenning, liten puffs forbrenning rømme passerer din stempler og bland med din motorolje.

Vel uansett, er det alltid noen rømning av forbrenning, kalt blowby av oss mekanikk, selv når din stempler ringer arbeider aldeles frisk. Når ringer og sylinder bærer mellomrom tillate mer forbrenning å flykte, du sludge din motorolje i en måned med kjøring og deg, av motor design ventilen det til verden utenfor. Det er ikke bra for luft, vann, gamlingene og barn med pusteproblemer.

Å forhindre din biler tungt lastet forbrenningsgasser; som inneholder en håndfull av suphurs, 5 liter rå gass, karbon svart, og dusinvis av andre negativer fra blir dumpet i luften hver 3000 miles kjøring, er en enhet innrettet til hindre sitt flykte. I stedet er kanalen tilbake i forbrenningsprosessen. Dette gjøres ved en rulleknappstørrelse tilbakeslagsventil og slanger i en ny motor undersystemet kalt positiv crankcase ventilasjonssystem.

Positiv crankcase ventilasjonssystemet er overmannet av alt som klebrig, varmt blowby og snart kvele ned blowby strømmen. Når det skjer går slam formasjon bonkers, som barn i deres første leveår på løs på college. Kids fest. Slam former en 1/4 tommers laget over alle deler. Barna vet bedre. ikke gjør din motor!

Fastsette: snart, bilen begynner å miste sin zip. Den kan forbruke motorolje. Det kan trykk. Din eksos lukter verste enn enn din barn tennis etter fotballtrening. Friksjon slitasje nå kjører frodig. En vanlig løsning er en overhaling på $3000 eller mer. Eller en delvis rengjøring kalt en motor valve reparasjon på opp til $2000 i pris. Dens en stygg, tidkrevende jobb å ta fra hverandre og rengjøre hver del.

Motoren Flushing. Du kanskje har lest om alle slags trekkmetodene fra stepping på to frosker, til å sette automatgir væske og løsemiddel i din motor å rense ut slam. deler butikker selger selv motoren flush, som er løsemidler å gjøre jobben.

Det dårlige tingen om løsemiddel motor flush er de stripe dine stempler, kulelager, ventiler, og gears of deres avgjørende olje lube filmen som de skylle bort slam. Og noen av at slam, under sirkulasjon, reform i alle de gale stedene. Vanligvis blokkerer din motor olje pumpe pickup skjermen. Om en uke med kjøring etter slike en rengjøring, går din motor i kramper. Mekanikeren sier, i diagnose, "det er skutt!"

Nye produkter å trygg fjerne slam av slitasje rengjøringsmidler er hva som trengs, hvis motoren slam er din motor problem. En leder i feltet for interne motoren rengjøring og slam fjerning med motor styrkende ingredienser er Megakraft. Mega makt slam fjerne slitt Motor behandling er rask, og tar mindre enn en time. Megakraft er trygt, fordi den har friksjon reduksjonsgir som lube selv uten tilstedeværelse av olje. og den fjerner slam over et tidsrom på 6000 km. Instant oppkvikkende strøm resultater. Kostnaden er under $100 - ikke $3000. Og du kan installere behandling selv. Ingenting å ta fra hverandre. Kjøring gjør rengjøringen. Du kan lære mer og få bestilling info på: