Biler

Brukte biler fordeler og ulemper

Kjøpe brukt biler har sine fordeler og ulemper. Det er flere ting å vurdere når en person ønsker å kjøpe en annenhånds bil. En av disse tingene er budsjettet for enkelt som ønsker å få en bil mens en annen vurdering er betinget av bilen i tankene. Det er også andre ting å vurdere spesielt de som er knyttet til betingelsen av kjøretøyet. Bortsett fra disse, bør kjøperen også vite at det er noen fordeler og ulemper når du kjøper andre hånden kjøretøy.

Fordeler

En av fordelene med å kjøpe brukte biler er at de vanligvis er avskrevet. Dette betyr at deres priser betydelig falt sammenlignet med splitter nye. Bratt avskrivning starter etter at bilen har gått to år mark. Hvis det ikke har gått to år mark vil så reduksjon av prisen ikke være så mye som en kunne håpe på, men til tross for dette, mange mennesker fortsatt liker å kjøpe annenhånds kjøretøy. En annen fordel at en får fra å kjøpe pre-eide kjøretøy er en utvidet garanti, hvis de er sertifisert. Mange biler returneres av deres eiere til produsenten eller forhandleren for handel i. Disse er så avkrysset av produsent eller forhandler for deres gjennomførbarhet og deretter reparert hvis det er verdt å reparere. Den reparerte biler blir deretter solgt videre av produsenten som sertifisert kjøretøy. Dette betyr at de har utvidet garanti av kjøretøyet fordi den har gjennomgått en sjekk og reparer (hvis det var behov) av produsent eller forhandler seg selv. Ennå en annen pluss -siden kjøpe brukte biler er at de vanligvis passer svært lavt budsjett av kjøpere og vike til dem å være i stand til å kjøpe andre ting.

Ulemper

En av ulempene å kjøpe pre-eide kjøretøy ikke er kyndig å vite den pressepenger av historien av bilen. Kjøpere kan be selgere, men selgere kan ikke være så imøtekommende som kjøperne ønsker de ville være. Noen mennesker vil ikke fortelle hvis bilen har vært gjennom en ulykke eller ikke, eller de vil nedtone ulykken til tross for det er en stor en. Noen selgere kan også dekke opp noen av problemstillinger som bilen kan ha. Uten noen bakgrunn angående kjøretøyet, kan kjøpere bli sittende fast med en bil som vil være ubrukelig i bare noen få måneder. En annen ulempe med å få brukte biler er dette vanligvis er betalt i sin helhet med kontanter med mindre det kvalifiserer for finansiering og hvis kjøperen ønsker å finansiere det. Å få et billån for pre-eide kjøretøy innebærer å kunne bevise at man kan betale de månedlige avskrivning, samt forskuddet kreves av finansiering selskapet. Det månedlige beløpet som har interesse knyttet til den. Vanligvis, krever finansiering selskaper at kjøretøyet ikke være mer enn fem år gammel til å kvalifisere for lån. Andre vilkår og betingelser kan også være til stede når søknad om en pre-eide kjøretøy lån til noen finansiering selskap.