Biler

Hva er gjennomsnittlig hastighet bilen har reist før du kjøpte den?

Den andre dagen, jeg var nede i nærheten av havnen, og en gigantisk skip kom inn fra over havet. Det var fylt med biler fra Asia. Skipet reist over havet på ca 12 knop, nei, ikke veldig fort, du kan selv kalle slow boat fra Kina. Hver bil ble deretter kjørt av skipet flere miles til en stor parkeringsplass. Bilene vil vente det til de er lastet inn på et tog og skip til bestemte forhandlere i ulike deler av landet her i USA. Bilen vil ikke gjøre den hele reisen med tog derfra, kan det også gjøre det endelige målet via en lastebil, og som kan være alt fra 20 miles til 400 km.

På det punktet skal bilen reise på baksiden av lastebilen på ca 40 til 60 miles per time i gjennomsnitt. Når bilen er tatt fra skipet til parkeringsplassen, eller fra parkeringsplassen til toget vil det bli drevet på ca 20-35 miles per time. Hvis bilen er tatt på en prøvetur kan det drive hvor som helst fra 25 miles per time til 85 miles per time, før selgeren forteller sjåføren (nye bilen kjøperen) å bremse ned. Hvis en av salgssjefer på bilforretning tar bilen hjem for kvelden, hvem vet, kanskje de varmt hunden på og kjøre bilen for til 100 miles per time.

Unødvendig å si, vil mest alle miles drevet bil før du kjøper det være lett km. Med andre ord foreslår ingenting mot hva operasjoner manualen fra produsenten som sakte fart å kjøre under det innbrudd perioden for kanskje de første 500 miles. Derfor, du egentlig ikke har noe å bekymre seg om, og når bilen er reiser over havet noen 10000 miles, de 12 nautiske miles per time ikke telle, akkurat som hastigheten på toget ingen spiller rolle, heller ikke hastigheten på 18 Wheeler bil carrier. Se det punktet?

Noe av dette virkelig matter? Nei egentlig ikke, det er ikke noe du ikke bør bli skremt med, det er bare hvordan biler får fra produksjon et sted i verden til forhandler, bilen gjør en masse reiser før du kjøper det, kanskje du aldri har tenkt det. Likevel, siden bilsalg er opp, og dette har vært i nyhetene ganske mye, jeg trodde du bør vite. Hvis du tenker på å kjøpe en ny bil, er det et morsomt emne å tenke på.