Biler

Hvor mange miles har den gjennomsnittlige bilen har på det før du kjøper den?

Den andre dagen jeg var på Starbucks og noen trolled opp i en splitter ny bil. Det var en bil laget i Sør-Korea, men det var svært hyggelig og elegant, og ikke hadde jeg sett emblemet, jeg ville har sverget det var en Mercedes, BMW, Lexus, eller noen andre luksusbil. Når jeg supplert gentleman om bilen hans, begynte vi å snakke. Han fortalte meg at når han kjøpte den til forhandleren som det hadde 55 miles på den. Jeg trodde det var mye, men så igjen det var en ganske fin bil, og jeg er sikker på at alle på dealership ønsket å prøvekjøre det, eller en av salgssjefer ønsket å ta det med hjem et par netter. Det skjer mer enn du vet i bilindustrien. OK så la oss snakke skal vi?

Hvor mange miles bør det legitimt har på det? Også vurdere dette, når bilen er gjort på fabrikken det er trukket til en parkeringsplass. Derfra er det drevet bort på et tog, eller sette på en lastebil og tatt til skipet transporteres over havet. Når skipet kommer til USA sporten, leier selskapet en entreprenør med masse sjåførene å kjøre hver og en av disse bilene av skipet inn giganten bil mange, ofte et par miles torget. Det betyr at bilen kan deretter har to flere miles på den. Så langt gjør som kanskje fire miles. Neste, bilen er satt på et tog, men har å kjøre ut av parkeringsplassen og på toget. Du kan deretter legge til en ny 2 km.

Når toget får sitt depot er bilen drevet av toget og sette på en lastebil. Som kan ta 1/2 mile mer i kjøring. Deretter kjører lastebilen det til bilforhandler mye, vanligvis bare noen få hundre meter fra der den er parkert hos forhandlerne, eller drevet i ryggen for å få en "forhandler prep" som det er her alle klistremerkene er tatt av bilen, og alle plast brytes som ble brukt til å beskytte den. Det er deretter drevet fra detalj butikken bak dealership til foran bilen mye. Så kunne du sannsynligvis legge til nesten en annen mil det. Dette er grunnen biler har hvor som helst fra 4 til 8 miles på dem når du kjøper dem.

Så det er biler som brukes for test-stasjoner, for folk som ønsker for å kjøpe en bil. Så kan bilen ha ytterligere 4 eller 5 miles der. Faktisk håper jeg du vil Vennligst vurdere alt dette og tror på den.