Biler

Opplev best kjøreruter i Skandinavia

Flotte fjell, utrolig kystlinjer, fiskevær, fjord og små byer er noen av hva dine øyne vil se på dette fantastiske eventyret.

Det kan høres mer ut som en tur gjennom Midgard, men faktisk er det en tur mer mot toppen av jorden gjennom den nordlige delen av Europa kalt Skandinavia, som er hovedsakelig laget av Sverige, Danmark og Finland. Island skjer for å være en utvidet del i Skandinavia som er nevnt her på grunn av den populære Vær sier, "Hvis du ikke liker været, bare vent 10 minutter." På grunn av det store utvalget av menneskeskapt funksjoner samt naturlige elementer, kan man nesten si at "Hvis du ikke liker hva du ser på, bare kjøre 10 miles." Med det sagt, vil vi nå ta en titt på noen av Skandinavias mest spennende kjøring ruter, som vil vise deg utrolig menneskeskapt funksjoner og fantastisk utsikt. Slik at du kan virkelig få en "følelse" for veier du skal kjøre på, hvordan du Velg en bil fra den svenske automaker - Volvo.

"Daisy" ruten

Denne ruten består av over 2200 miles, og har kallenavnet Danmarks "Daisy rute" på grunn av den enorme mengden av Marguerite Daisy langs ruten. Ikke noe problem å finne denne ruten skjønt, alt du trenger å gjøre er finner daisy-tema tegn og følge dem. Det er en god anbefaling for deg å starte i Roskilde ved å besøke verden berømte Vikingskipshuset og deretter reise på å se øyene i Danmark. En annen god anbefaling er å fullføre ruten i Funen hvor du vil se flere vakre daisy, gamle gravhauger, fantastisk kystutsikt og kjeve slippe klipper som du reiser fra den ene øya til neste.

Atlanterhavsveien

California Pacific Coast Highway har ingenting på Skandinavias Norges Atlanterhavsveien. Veien er bare 5 km lang, men for å se det på et kart, ville du tror du ri på et barns leketøy spor. Fordi det er så kort, kan du reise den i bare noen få minutter, og etterpå kan du prøve på din eventyrlystne selv og ta en kjøretur nær fjellet Trollstigen, (bare 4 km) i tillegg til 67 mile og mer utfordrende Sognefjellet fjell veien. Trollstigen fjellet er regnet som det største passet i Nord-Europa ved 4700 føtter.

Bohuslan

Hvis du tilfeldigvis være en sjømat elsker, vil du elske stasjonen Bohuslan kysten av Sverige. På denne stasjonen kan du stoppe ved hvilket som helst antall fiskevær langs veien, og prøve deres "fange av dagen" spesialtilbud. Denne sjømat er bare timer ut av havet, og vil glede din gane sikkert.

Broen til Oresund

For de av dere som kjører fra Sør-Sverige i Danmark, er det en verden berømte broen som du bare må kjøre på. Det er broen til Oresund som er en firefelts combo veien/jernbane brua og den lengste i sitt slag i Europa. Fra inngangen til den kunstige øya Peberholm er broen ca fem miles. På det punktet blir det en tunnel som tar deg til de danske øyer. Broen ble bygget i 2000, og har sett mer enn 17 000 biler pr. dag.

Nord-Norge

Nord-Norge er stedet hvor polarsirkelen ligger og sted for noen utrolige severdigheter. Hvis du går i løpet av sommermånedene, vil du kunne vise midnattssol. Eller hvis du velger å gå i løpet av vintermånedene, kan du se nordlyset. Det er lett å finne ved å bare ta Coastal motorveien nord for polarsirkelen. I byen Alta, som dateres fra 4200 BC, vil du finne mange gjenstander, og mens du er at langt nord, vil du ikke gå glipp av kjøring på Nordkapp, som er på toppen av verden og det nordligste by i Europa.

Nå er du sannsynligvis chomping på litt for å finne ut hvordan du kan lage slik en fantastisk eventyr. Måten er å kjøpe en ny Volvo som er innenfor Volvo oversjøiske levering Program, som er deres mest unike og spennende måte å kjøpe en bil. På kjøpet av din nye Volvo, vil selskapet gi deg to rundtur billetter til Europa, besparelser på oss MSRP på amerikanske modellen Volvoer, en gratis første klasse natt på et hotell i Gøteborg, Sverige, og gratis frakt av din nye Volvo til en oss Volvo-forhandler. Dette er en fantastisk mulighet til å både se noen utrolige severdigheter og oppleve dem alle fra komforten av din nye Volvo.