Biler

2013 volkswagen golf å konkurrere om world car of the year

Hvis du er en bil-elsker, du sannsynligvis elsker å se på de mange "car of the year" og "best of" viser, slik at du kan få en idé om biler som blir anerkjent for sine design, teknologi, sikkerhet og ytelse. Fordi bil elskere elsker lister, de fleste auto show, auto organisasjoner og auto publikasjoner vil ha en "best of" awards liste. Og poenget er? Fordi det er gøy og spennende, spesielt hvis produktet er på listen over mer prestisjefylte priser for å se produktet på en liste som mottar en hyllest.

En av de mest prestisjetunge utmerkelsene er den "verden Car of the Year," som er en pris som kommer ikke fra bare én publikasjon, enhet eller publikasjon, men fra mange journalister over hele verden. Verden bilen av året "best of" listene er ansett som bestefaren av alle, og for en bil å selv bli nominert for denne ære er mye å skryte om. I kommer 2013 VW Golf og dens oppføringen som en finalist å motta til World Car of the Year-prisen. Listen nedenfor viser deg noen av grunnene hvorfor VW Golf bare kan ta denne prisen, som vil bli annonsert på den 28 mars på New York International Auto Show.

2013 VW Golf

Du må først vurdere at 2013 VW Golf er den syvende generasjonen i en linje med familie biler, som kommer noen 36 år etter den første Golf ble vist. Det kommer også etter nesten 30 millioner VW Golf ble solgt, som har gjort det en av de mest populære med VW-fans. Annet enn nyskapende design, øko-vennlighet og mange sikkerhetsfunksjoner, vil listen nedenfor vise deg enda mer.

1 - Design:

Uten tvil, dette syvende generasjon VW Golf ser ganske forskjellig fra som før, men den særegne designen fortsatt kan personene som ser den på veien utbryte med stor selvtillit, "det går en Volkswagen." Jobben VW har gjort for å definere deres design er utrolig og Golf er ikke et unntak, selv om den har litt av en kant på sine forgjengere. Selv om de fleste av de opprinnelige designelementene er utstilt fordi de er en del av hva gjorde Golf en suksess, kommer denne nye VW Golf også med både C-pilarene og en lengre taket linje.

2 - Effektiv:

Vekten av den nye 2013 Golf i forhold til de før er ca 220 lbs. eller 100 kg mindre, på grunn av industrien materialer som er mer effektive, som også tillate 2013 Golf å være enda mer drivstoff-effektive. Motoren ble også fornyet for å bli enda mer effektive og kommer med Stopp/start-drivstoff sparing teknologien. Det er en regenererende oppbremsing system, som legger mer drivstoff strømsparingsinnstillinger fordi det tillater deg å kjøre Golf i en øko-modus. Alt dette og mer at 2013 Golf enda mer effektiv enn som før.

3 - Sikkerhet:

Ingen VW inkludert Golf kommer uten en hel slew av sikkerhetsfunksjoner, men det er den særegne designen som er det viktigste aspektet ved denne bilen som definerer denne automaker. Det bør være noen overraskelse å noen VW-fan som den nye 2013 Golf kommer med noen fantastiske sikkerhetsfunksjoner. Du må først Multi kollisjon oppbremsing systemet som gjelder bremsene i tilfelle en ulykke, slik at andre ulykker kan forebygges. Så er det den Adaptive Cruise-kontroll, som egentlig er ikke en ny funksjon, men har blitt brakt til Golf fra høyere klasse modeller. Så det er proaktiv beboer beskyttelse funksjon som hvis det oppdages en potensiell ulykke, bilen er avstivet for effekt. Har du Lane endre hjelpe, tretthet gjenkjennings- og Progressive styring som fortsatt andre sikkerhetsfunksjoner på 2013 VW Golf.

Etter å ha lest dette, tror du at 2013 VW Golf vil bli valgt World Car of the Year? Alle vil finne i New York på 28 mars bare hva verdens mest prestisjefylte journalister har å si.