Biler

6 driving tips og hemmeligheter å hjelpe studenten drivere få sin lisens

Passerer deres skriftlige testen og lære å kjøre er noe at alle unge voksne forventer å gjøre. For å få deres førerkort, men må de demonstrere deres evne til å kjøre trygt. Den vei eksamenen er den vanskeligste delen av å lære å kjøre for de fleste unge mennesker.

Er du en av disse menneskene? Er du håper å få førerkort, men gruer testen du må ta for å få det?

Her er noen tips og hemmeligheter for å hjelpe deg.

1. Alltid huske å sette sikkerheten først. Aldri prøve noen dristig manøvrer, i din øvelsesøktene eller testen i seg selv. Hvis du ikke er sikker på at du kan gjøre noe trygt, starter du prosessen på. For eksempel, hvis du prøver å parallell park, og ikke er 100% sikker på at du vil kunne gjøre det uten å treffe fortauskanten, trekke ut tilbake og starte på nytt.

2. Sjekk online for å se om du finner en sjekkliste over hver eneste ting du trenger å gjøre i løpet av testperioden. Nå og da, vil sensorer seg plassere informasjonen for å hjelpe studenten-drivere. Skrive ut en kopi av denne listen, og kontroller at du kan gjøre hver eneste ting på den perfekt.

3. Google og Yahoo Maps er svært nyttig for en rekke årsaker. En av disse grunnene er at student drivere kan skrive ut gater og veier i byen sin. Skrive ut kart av hver vei innen ti miles fra din lokale DMV. Gå ut og kjøre langs disse veiene. Husk hver eneste sving og signere.

4. Bruke minst en time om dagen ser instruksjonssøster videoer om hvordan å kjøre. Se de samme videoene om og om igjen hvis du må. Ta det du har lært fra videoer og bruke den på din egen praksis når du er ute på veien.

5. Timing er ekstremt viktig. Lær å bedømme avstander. Ikke bakluke bak bilen foran deg. Vite når du skal starte sakker før du gjør en sving. Vite når du skal slå hjulene for å gjøre sving.

6. Lære å kjøre i ulike værforhold og på ulike typer veier. Du vil åpenbart ikke gå med samme hastighet på en isete vei tilbake som på en tørr motorveien vei. Du vet aldri hva været skal være like på dagen av testen, så vær sikker på praksis kjøring i en rekke værforhold på forhånd.

Så lenge du holde disse tipsene i bakhodet, bør ikke du har noen problemer bestått test og få førerkort!