Biler

Vi presenterer 2013 mercedes-benz a-klassen

I 2013 Mercedes-Benz A-klasse har nettopp blitt gjort tilgjengelig for allmennheten. Det er preget av en følelsesladet design. Den er også utstyrt med en kraftig motor, som har kapasitet varierer fra 109 til 221 hestekrefter. Første inntrykk er generelt positive. Hodet av Mercedes-Benz, Dr. Dieter Zetche, går selv så langt som å si at denne nye klassen er en betydningsfull milepæl for firmaet i sin søken for å bli den mest dynamiske premie merkevaren i markedet.

Estetikk og funksjonalitet er sentrale i den ytre utformingen av den nye A-klassen. Alt på den har en hensikt. Det sikrer at den elegante designen ikke blir i veien for bilen blir så aerodynamisk som mulig.

Eksteriør

Denne filosofien kan best sees i taket design. Den har en arcing kurve og glatte flater. Dens takspoiler ikke bare gir struktur til design, men det også skjuler antenner og gir bilen en sportsligere utseende.

I første øyekast, 2013 Mercedes-Benz A-klasse viser dynamikken i sin design. Det står 18 cm lavere, enn sin forgjenger. Utseendet på disse bilene kommuniserer nye utformingen strategi selskapet. Denne radikal endring ble opprettholdt for produksjonsbiler etter den overveldende kritikker som A-klasse-konseptet mottatt når det først kom.

Dens unike utseende er delvis på grunn av samspillet mellom konvekse og konkave overflater som resultere i et spill av lys langs sidene av bilen. Forskjellige kanter og stive overflater definerer utsiden av den nye generasjonen A-klasse.

A-klasse har en sporty front som er best preget av den V-form-skjemaet. Det har også separate frontlykter og dobbel slats på hver side av bilen. Utformingen av frontlyktene seg er sentralt for hovedårsaken design.

Aerodynamisk Design

I 2013 Mercedes-Benz klasse a er en annen suksess for ingeniører på Mercedes-Benz. Med en dra koeffisient verdi overklokking i på 0,27, er denne bilen en kraft å regne med. For kombi modeller er få resultater som dette ingen dårlig prestasjon.

Dette kommer som et resultat av sin perfekte design. For eksempel, er den hele understell aerodynamisk optimalisert. Omfattende kledning er gjort fra sine hovedetasjen panelet opp sin bakhjul arch og bakakselen. Også, pigg, ellers kjent som siden spoilere ved siden av sidevinduet, reduserer de langsgående virvlene opprettet av D-stolpene. A-klasse kommer også med en justerbar radiator lukkeren. Denne utformingen ble vellykket tilpasset fra andre større modellserien.

Oppmerksomhet på detaljer er sentrale for å oppnå dette samspillet mellom estetikk og funksjonalitet. Selv plasseringen av de utvendige speilene ble gjort av hensyn til luftstrømmen langs sidevinduet, sikre at det er ingen betydelige forstyrrelser.

I 2013 Mercedes-Benz klasse a er et velkomment tillegg til markedet. Det gir oss noe friskt mens på samme tid stikker til en formel som vi har lært å kjenne og elske. Mercedes-Benz gjorde en enorm jobb i sin design, og gjorde en jobb ikke mange bilprodusenter kan gjøre: lage en bil som ser bra ut og det driver også.