Biler

Produsentens spotlight: maserati

Når man hører Maserati navnet nevnt, tenker de automatisk på gode rabatter på luksus og eleganse. Selv de som ikke er kjent med den gjeldende linjen vet at uansett hva denne automaker skjer å være å gjøre må være ganske spesiell. Maserati er ikke bare et navn; Det er en sosial status. De fleste innser ikke at Maserati navnet dateres tilbake til 1. desember 1914. Alfieri Maserati grunnlagt linjen i Bologna, Italia, og bilindustrien ville aldri bli den samme igjen.

Alfieri begynte sin karriere etter første verdenskrig, men etter blir diskvalifisert i 1924, han rettet sin oppmerksomhet mot hans verksted. Av 1926 produserte han den første all-Maserati bil, som han kalte Tipo26. I 1931 ble det produsert av 4CTR; siste bil Alfieri ville aldri lage selv. Maserati brødrene var mer bestemt enn noen gang å holde drømmen i live etter bestått av Alfieri i 1932.

Citroen kjøpt inn i selskapet i 1968, men når hit oljekrisen i 1973 ble det kunngjort at det legendariske navnet var i avvikling. Hvis du vil lagre selskapet, Benelli fått det meste av aksjene i 1975, og av 1976, Kyalami ble lansert.

Biturbo var Maseratis flaggskip av 1980-tallet. Det var mer enn 30 versjoner opprettet i coupé, sedan og spyder skjemaer. Og, som andre europeiske merker, automaker syntes å bare forsvinne i nedgangstider.

Når Fiat kjøpte hele aksjekapitalen i Maserati i 1993, ting virkelig slått. I 1997, ble kontrollen av linjen overført til Ferrari, som også var en del av Fiat. Dette er året en moderne samlebånd ble opprettet for å produsere 3200 GT.

Sannsynligvis var en av de mest betydningsfulle årene ansvarlig for suksessen til Maserati 2003. Maserati Quattroporte var forhåndsvises på Frankfurt Motorshow og salg var sikkert på vei oppover. Maserati ble overført tilbake til Fiat i 2005, og nordamerikanske salg begynte å øke.

I 2007 tilbudt Maserati endelig et kjøretøy som var praktisk til daglig kjøring. GranTurismo forutsatt en fengslende tur, og overlegne kjøreegenskaper, tjener det en rekke priser. Maserati viser ingen tegn til sakker i dag. De har en fantastisk besetning og spennende planer for fremtiden. Fra legendariske racing biler til luksus sport sedan er dette en linje som ekko av raffinement, og gjelder på sitt løfte av ytelse.

Maserati og miljø

Maserati setter pris på viktigheten av å bevare kilder av naturlige materialer. Dette er en automaker som bryr seg om miljøet, og har skapt en 5-års plan for å kutte CO2-utslipp og forbruk av sine biler betydelig. Deres fokus er på fremskritt i interne fluid-dynamikk og skape nye varme forvaltningstiltak.

Maserati vil også gjøre aerodynamiske forbedringer, og arbeide med å redusere kroppsvekt, selv om de allerede utmerke seg i de to avdelingene. En høyere prosentandel av naturlige komponenter og resirkulerbare materialer brukes også.

Maserati og sikkerhet

Fleste forbinder Maserati med enten racing eller luksus. Du høre aldri noen si de skal kjøpe en Maserati av sikkerhetsmessige grunner. Likevel, det er hyggelig å vite at selv om du ikke tenker på sikkerhet, Maserati er. Hver modell tilbyr avansert passiv sikkerhetsfunksjoner og sofistikerte aktiv sikkerhetsteknologi. Chassiset er alltid stiv med eksepsjonell vektfordeling for kontroll og krølle soner å absorbere støt.

Alle modeller få en sammenleggbare rattstammen, kollisjonsputer, ABS bremsesystem, elektronisk brakeforce distribution og Maserati stabilitet programmet. Selvfølgelig, er det masse ekstramateriale å tilby peace of mind på veien, som et dekk press overvåking system og xenon frontlykter.

Linjen

Maserati Quattroporte er definitivt en headliner for denne linjen. Tilgjengelig som Sedan, eller Sport GT-S, dette er en luksus kjøretøy vel verdt sin høye MSRP, fordi det er praktisk nok til å kjøre hver dag. Siden det er den eneste firedørs sedanen foreløpig gjort, er det virkelig i en klasse for seg selv. Det hengir gammeldags håndverk med elegant stil og materialer av høy kvalitet.

Maserati Quattroporte Sedan blir en sterk 4,2 liters V8 god for 400 hestekrefter og 339 kilo-meter i dreiemoment. Quattroporte S og GT-modeller er motivert av en 4,7-liters V8 som øker ytelsen til 425 hestekrefter og 361 kilo-meter i dreiemoment til nå 60 mph i 5.1 sekunder.

I 2013 Maserati GranTurismo er tilgjengelig som en coupé og cabriolet. Dette er et kjøretøy som tiltrekker seg mye oppmerksomhet takket være glimrende hastighet og sexy styling. Komfort-nivå er av listene; Du kan faktisk kjøre denne ett lange avstander, og vurderer den returnerer 21 mpg på motorveien, vil du bli inspirert til å ta en biltur. Det blir den samme store 4,7-liters sett i Quattroporte, men å være en lettere og mer aerodynamisk kjøretøy, det er i stand til å nå 60 mph i 4,6 sekunder.

Hva er i butikken?

2014 Besetningen er sikker på å være en lønnsom ett. Den nye Maserati Quattroporte vil handel i en bit av aggressiv styling