Biler

2013 kia rio: beste subcompact bil for din hverdags kjøring behov

2013 Kia Rio er unektelig en av de beste subcompact bilene tilgjengelig i markedet i dag. Med sin no-nonsense emballasje, elegante moderne stil, gode funksjoner og effektiv drivverket, kan Rio levere alt du trenger- og mer!

Å utforske funksjonene i 2013 Kia Rio - hva gjør det Tick?

Den oppdaterte 2013 versjonen av Kia Rio er veldig mye lik den 2012-versjonen. Vel, hvem kan klandre dem? Med en bil som er så bra, du virkelig ikke bør endre én ting eller du risikere å ødelegge hele pakken helt. Uansett, Kia gjort noen endringer i 2012-versjonen, og brakte oss en mer forbedret Kia Rio for 2013.

Nye Kia Rio er en glede å se - spesielt med sin skulpturert og pent detaljert titt. Men stopper moroa ikke der. Ta en titt i Rio, og du vet nøyaktig hva jeg mener!

Indre av den nye Rio er overraskende romslig for en supermini. Det tilbyr rikelig beinet og takhøyde, slik at du vil sikkert nyte en hyggelig og behagelig tur enten du i foran hytta eller er opptar de bakre setene.

Den likeledes kommer med alle de vanlige funksjonene du kommer til å forvente fra en ny bil. 2013 Rio har en pent ferdig cockpit komplett med velplasserte og enkel å bruke kontroller, USB-port, AUX-inngang og rattet montert lydkontroller. Kombinasjonen av høy kvalitet hard plast trim og myk overflater gjøre interiøret mer behagelig for øynene. Rio har også en stor Last plass - 13,7 kubikkfot for sedan og 15 kubikkfot for kombi.

I 2013 Kia Rio er ideell for de fleste menneskers hverdagsliv kjøring behov. Den leveres med en standard 1,6 liters 4-sylindret motor og et valg mellom manuell og automatisk overføring. Kritikere generelt elsker det faktum at den nye Rio har nok hestekrefter rev det opp som fusjonerer på motorveien, og den håndterer overraskende bra på veien.

Med 2013 Rio, vil du få en drivstofføkonomi av 28/36 mpg (by/motorvei) med automatgir og 29/37 mpg (by/motorvei) med manuell girkasse. Men ved hjelp av det nye Stopp/start-systemet, vil du få en ekstra 2 mpg til automatgir byen vurdering gjør det 30/36 mpg.

Rio har alle standard sikkerhetsutstyr du trenger for å holde deg trygg mens du er på veien. Det har den standard dobbelt front, side og gardin kollisjonsputer, Barnesikring låser, anti-lock bremser og stabilitet kontroll, hill-start bistå, beredskap bagasjerommet slipp og valgfritt Trådløst Ryggesystem kamera.

Generelt sett, 2013 har Kia Rio alle makings av en stor bil som er ideell for daglig bruk. Hvorfor ikke du ta det for en prøvetur for å se hvor bra det egentlig er?