Biler

Vil du se tilbake og fortelle barna dine når du har kjøpt din første hybrid kinesiske elektrisk bil?

Vel, tror mange mennesker at Indias Tata Motors ville til slutt bringe rimelige biler inn i det amerikanske markedet. Det var mange falske starter med selskaper som Daihatsu, Yugo og andre. Selv selskaper som Hyundai senere innser at hvis bilene var for lave kostnader, de var ikke betraktet som pålitelig nok, ikke kunne passere alle regelverket her i USA, og ingen ville kjøpe dem. Til slutt endret de sine merkevarer å fange øyet av den amerikanske middelklassen og forbruker. Hva med kinesisk biler?

Vel, jeg hater å si dette, men fagforeningene i Detroit, og andre steder har helt tatt fordel av den amerikanske forbrukeren. Folk ønsker pålitelig og billig transport, men Detroit holder bare bygge den samme gamle ting, og selv om det er mer pålitelig i dag enn noen gang før, er det også mer kostbart. Folk tar opp lån for 84 måneder i noen tilfeller, og jeg er sikker nei General Motors som er produktet vil noen gang sist, og så lenge, ikke uten en masse TLC og vedlikehold. Den japanske yen er også på en all-time lav fra 2012 og 2013, og det ser ut til å gå enda lavere. Den rimelige valutaen gir dem en fordel i å bygge biler og bringe dem her, eller bringe deler her for samlingen.

Du kan satse på at kinesiske ønsker å fange det amerikanske auto markedet også, og de har gjort store innhugg mot dette målet. Det var en interessant artikkel i Wall Street Journal på 29 April 2013 ved Colum Murphy "BYD billett: laget i USA" som minnet oss om at den kinesiske automaker å virkelig selge biler her i USA det ville ha å gjøre dem her. Faktisk ser de på Palmdale området ut i California for å bygge montering fabrikker. Kan du forestille deg et kinesisk selskap å sette en produksjons-anlegg i USA, i California ingen mindre, en av de verste stedene for å gjøre forretninger i vårt land (sitere: Forbes undersøkelsen 2010).

BYD Motors har noe som andre bilprodusenter, ikke har de skal har kinesiske penger å gjøre lån. Med andre ord du kan få et billån, og bilen på en svært lav rente og det vil alle være kinesiske penger. Du betaler renter til kinesiske, og i hovedsak de vil holde din rosa slip inntil du betale den bilen. Selvfølgelig bilen vil bli en hybrid - vil det være bensin pluss elektriske, eller elektrisk. Hvis du ikke tror dette vil skje, så er du glemme din historie hvor Honda brakt deres lille Honda bil inn i vårt marked, fikk sin fot i døren, og har siden solgt 10 's av millioner av biler de siste tiårene.

Jeg tror historien handler om å gjenta fordi fagforeningene er så arrogant de ikke forstår at amerikanere er lei av å betale en høy pris for en enkel bil som går fra A til B, men selvfølgelig hvorfor skal jeg bry til skolen dem i denne virkeligheten, tross alt de ikke høre på Charles Deming enten. Vennligst vurdere alt dette, og tror på den.