Biler

Oss infrastruktur maxed ut som økonomien begynner å skyte på alle sylindere igjen

Ikke lenge siden jeg kjørte rundt Los Angeles og jeg bemerket det var mer trafikk enn vanlig. Jeg fant det interessant, fordi prisen på drivstoff er fortsatt ganske dyrt og økonomien ikke helt frisk. En ting jeg husker er hvor ille trafikken var da økonomien var gjør veldig bra og arbeidsledighet var bare 4,5% i løpet av midten av President Bushs vilkårene i office. Trafikken var så ille i LA at hver motorvei var en parkeringsplass fra syv om morgenen til syv-tiden om natten. Okay så la oss snakke om dette øyeblikk skal vi?

Hvis økonomien ikke er helt frisk, og bilen salg er på en skrikende tåre, men trafikken er allerede en komplett mareritt, så hva i all verden er alle skal gjøre når økonomien gjenoppretter fullt? Det jeg sier til deg er at våre motorveier her ute i Los Angeles ikke er kommer til å kunne håndtere det. Men det er ikke bare her i Los Angeles, hvorfor ikke se på trafikken i Dallas, Denver, Houston, Atlanta, Boston, New York, eller Washington DC-området. Det er ikke mye bedre i Chicago, Kansas City eller Phoenix. Hvis infrastrukturen i USA er maxed ut våre motorveier og motorveier er for opptatt, så de trenger flere baner, og vi trenger å finne en måte å få flere biler på veien i nærmeste framtid.

Én måte å gjøre dette kan være å ha biler snakke med seg selv, slik at de kan reise til høye priser av hastighet svært tett sammen uten å treffe hverandre. Med andre ord vi ville endre infrastrukturen, og vi vil endre teknologien av biler som vi kjører, eller når det gjelder fremtiden for Googles autonome bil, bilene vi kjøre i. Du ser det punktet? Hvis vi ikke gjør noe for å fikse dette problemet nå, vil vi være beklager senere. Det vil ikke saken hvis økonomien er skyte på alle sylindere igjen hvis alle har en jobb hvis ingen kan flytte rundt. Hva godt er å ha en jobb hvis du ikke kan få til å fungere, eller kan ikke komme tilbake hjem i en rimelig mengde tid til å ha en anstendig kvalitet av livet?

Et par år siden i Beijing de hadde solgt en rekke biler, men de hadde ikke bygget nok veier. Folk ville kjøre inn i byen, og deretter kjøre ut av byen, men trafikken ville være bumper-to-bumper for 100 miles. Da folk fikk halvveis hjem, ville det være den neste dagen, og tid til å snu rundt og komme på jobb. Du se problemet? På et tidspunkt før Big Dig i Boston var pendle tid 10 timer. Du må også leve på jobben, på 10 timer. Faktisk håper jeg du vil Vennligst vurdere alt dette og tror på den.