Biler

Leter etter dekkene dine hvis du er en høy kjørelengde-driver

Leter etter dekkene dine hvis du er en høy kjørelengde-driver er ansett som en middels vanskelighetsgrad aktivitet som vi alle kan glemme fra tid til annen å implementere de riktige prosedyrene for å holde våre dekk trygt for veien. Heldigvis, leter etter dekkene dine hvis du er en høy kjørelengde driver vil være mye enklere for en aktivitet for deg å håndtere etter å ha lest denne korte guiden, siden det er fullpakket med akkurat riktig informasjon for deg å gjøre dette.

Det er et system bak leter etter dekkene dine hvis du er en høy kjørelengde-driver som heter del (press, justering, rotasjon og slitebanen). Vi vil diskutere hvert kort som å bare gi deg en forståelse for hvorfor du trenger disse kursene for å implementeres. La de teknikken ting for mekaniker.

Det første du må krysse av i listen over dekk vedlikehold er trykket dekk. Hvis din dekk ikke er høy nok, vil dette sette ekstra stress på din dekk som ikke er nødvendig pluss ekstra slitasje, mulig kontroll tap av kjøretøyet (veldig dårlig scenario!), som alle kan føre til deg i en ulykke.

Din dekk kan være mindre enn halvparten anbefalt trykket og fortsatt ser ut til å ligne det er full av luft. Du må kjøpe en dekk manometer og sjekke siden dekk å se hva den anbefalte trykket er for dekket. Hvis det er lavere enn den anbefalte trykket, vil du ønsker å ta det til en stasjon hvor du får din bensin og fylle dekket opp til anbefalte nivået så snart som mulig for å unngå alt som vi diskuterte.

Den andre tingen å sjekke på din å gjøre listen er justeringen hvis du har noen gang treffer en dukkert i veien, jettegryte eller hoppet en fortauskant, vil du se om å få en justering. Grunnene til hvorfor vil du ønsker å se om å få en justering, spesielt for å se etter din dekk hvis du er en høy kjørelengde-driver er det faktum at front - hjulet stasjonen kjøretøy krever en justering av alle fire dekk.

Du kan oppleve rykk etter å treffe en fortauskant eller en jettegryte, hvis du gjør det, så du absolutt trenger å få til en mekaniker å fikse dette, da dette kan føre til problemet med å kontrollere bilen din trygt og vil føre til ekstra slitasje på dekkene. Du vil også ønske å se i brukerhåndboken som fulgte med bilen og gå av anbefalte diagrammet som angis i håndboken for justeringer.

Den tredje tingen å kontrollere på listen er rotasjonen av dekkene. Hver dekk på bilen din støtter et bestemt beløp av vekt og hvis de ikke kan håndtere sin egen vekt, så andre dekkene må gjøre opp for det som får dem til å håndtere mer enn de er ment for å håndtere. Dette vil føre til ubalanserte dekkslitasje og vil føre dem til å bære bort raskere enn de skal. Dette er spesielt viktig når du er en høy kjørelengde-driver.

Det siste du krysse av på din å gjøre listen som en høy kjørelengde-driver er slitebanen nivåer. Din dekk har barer på dem som er små og oppvokst grooves. Dette vil fortelle deg om din dekk må byttes. Hvis dekkene er ned til disse markørene, må du erstatte dem for å sikre sikkerhet for deg og alle andre på veien.

Dette er alle deler av det del systemet som vil ta færre fin og pålitelig, spesielt hvis du ønsker å se etter dem som en høy kjørelengde-driver. Følg denne veiledningen og du er god til å ri.