Biler

2014 chevrolet corvette - corvette c7, den flotteste i år

2014 Chevrolet Corvette er noe som du må se på. Dette er den flotteste Corvette i år, hvis du elsker den Chevrolet Vette må du se på denne bilen. En av mine beste venner var ute å surfe på nettet og kjørte inn til noen bilder av dette kunstverket.

GM har virkelig ut gjort seg på denne bilen, det absolutt ikke kunne ha vært gjort noe bedre. Hvilket bringer tankene hvorfor de kalles generelt. Dette er en av de vakreste bilene som jeg noen gang har lagt øynene på, jeg virkelig tror at denne bilen vil sette en ny standard for en flott bil.

Grunnmodellen kan skilte med en 6,2-liters liten blokk Chevy motor med en strøm rating av 450 hk og 450 FTLB av dreiemoment, ikke dårlig for et startsted. Dette er selvfølgelig Corvette og Chevrolet vil legge andre motor alternativer som tiden går.

Selv om du har aldri likt Corvette kan dette ombestemme deg. Jeg vet at jeg ikke forventer noe som dette. Denne bilen gjør min blod-pumpe, og mine årer løpe varmt. Det gjør meg hjertet rase med forventning for utgivelsen av denne bilen.

Hvis du holde oversikt over utgivelsen av ny bil, vil dette trolig være rundt midten av juni. Utformingen av kroppen arbeid på denne bilen er intet mindre enn perfeksjon, hvis du elsker en stor muskel bil dette er bundet til å være en bil som vil gå i historien som en av beste noensinne.

Ifølge Chevrolet makt kurvene har blitt alle restrukturert, og den nye motoren skal produsere så mye makt mellom 1000-4000 kraftuttaksakselens som 7.0 liter i ZO6 gjorde. Med det kommer en 10-20% økning i drivstoff-effektivitet.

Tygg på det et øyeblikk, så mye makt og bedre drivstoff kjørelengde, som ikke er en uttalelse at du hører hele tiden med høy drevet biler. Jeg kan ikke være mer spent på utgivelsen av en bil. Nye Chevrolet Corvette er en vinner i mine øyne.

I siste noen år GM er blitt gjør artful og fantastiske arbeidet med design av deres muskel biler. Den eneste måten at de kunne gjøre det noen bedre er å bringe tilbake Chevelle og gjøre så god av en jobb på design av det som de har en Camaro, og Corvette.