Biler

Alt du trenger å vite om hoppe forretter

Det er noe som har skjedd til hver enkelt av oss uansett hvor forsiktige vi er. Å forlate lysene på hver gang du parkere bilen kan lage det renne helt fra batteriet, og la den ikke stand til å starte når du går tilbake til den. Hvorvidt du har igjen bilen din i garasjen eller i maten markedet bilen parken, betyr et dødt batteri det samme. Du vil ikke ha muligheten til å gå hvor som helst. Den gode tingen er, noen individer er fornuftig nok til å ha et sett av startkabler eller kanskje en hoppe-starter i deres bil alltid.

Dette innebærer at i utgangspunktet når som helst du har helt utladete batterier du kunne få en avgift for å få deg på veien igjen fra et annet kjøretøy. Som i mange programmer fungerer en hoppe-starter ved å feste en back up batteri til elektrisk starteren av ens bil, og bruke tillegget fra det for å få den første gnisten til at motoren å gjør det mulig å starte når batteriet er helt utladet.

Før, mange individer telles på enklere teknikken av benytter et sett med kabler som har en krokodille klipp i hver ende og koble dem til batteriet i en annen bil, men for tiden når du ikke kan stole på å kunne finne noen til å hjelpe deg, og selv da, du kan ikke garantere energiforsyningen på deres egen motor er kompatibel med din, du virkelig trenger en pålitelig hoppe-starter på hånden for å sørge for at du kan få din motoren går i en nødssituasjon. Med det sagt, må du bruke litt mer på hoppe forretter, men den store nyheten er at de nyere designene inkluderer noen attributter, og de er så sterk at de kan vare i lang tid.

Du kan faktisk få en standard for så lite som $60 og nesten alle av dem har en gadget som du kan stole på i tilfelle en nødsituasjon å gi deg som øker fra en annen bil. De grunnleggende typene er utstyrt med ekstra ytelsen og for mindre enn $85 du kan få en utmerket hoppe-starter som har en flash-lys, lade et 12 volt batteri og få deg i gang igjen.

Noen av de hoppe startende du vil få for litt over $247. Disse typer selges med en grundig funksjoner. For dette beløpet, kan du få deg en hoppe-starter som vil gi en kostnad til noen 12-volt system. 12-V hopp og bære har en 2000 Amp peak flow omkostninger, og kan også brukes som en trickle lader å fylle opp batteriet over natten. Hoppe n bære kobles direkte på batteriet på bilen din, og omfatter en skjerm-ring for å hjelpe deg å forstå hvor mye strøm du har.

Mer innovative modeller tilbyr fleksibilitet til å tilby en gratis til enten et 12 eller 24 volt system, slik at du bare trenger én enhet for to separate biler. De har muligheten til å få bilen startet i en uventet krise, hva noen gang motoren din. På toppen av hoppe er forretter høyt utviklet tralle installert systemer som er bygget for å tilby en kraftig samt pålitelig strømforsyning for arbeidsbutikk.

Denne typen modeller vil generelt tilby nok gratis å få opp til 50 eller flere biler startet på en enkelt avgift, i tillegg til å gi en nesten endeløs lading potensial når koblet til en stikkontakt. Nå som du er klar over verdien av og funksjonene av disse ulike hoppe forretter, gjøre forsøke å kjøpe en som passer din bil i dag. Du bør ikke kjøre med ut en i bilen.