Biler

Loven av kjøretøy vedlikehold

Vi alle har hørt uttrykket, "forebygging er bedre enn kur". Selv om denne setningen er brukt helse, er det like sant for vedlikehold av kjøretøyet. Hvis kjøretøyet ditt, enten det er en bil, en motorsykkel eller selv en buss ikke er vedlikeholdt regelmessig, kan det føre til mange problemer. Noen av disse inkluderer kjøretøy forverring, forurensning og alvorlige trusler på veien. Her er noen viktige nøkkelfaktorer som hvis betraktet som vil hjelpe deg å holde bilen godt vedlikeholdt.

1. Sjekk at bremser:

Det meste trafikkulykker oppstår på grunn av utslett kjøring eller bremsene mislykkes. Derfor, hvis du ønsker å unngå ulykker, sjekk bilens bremser regelmessig. Sørg alltid for at bremsesystemet fungerer som den skal. Noen vanlige tegn på bremsen feil inkluderer, skrikende lyder når du prøver å bruke bremsene, vibrasjoner, og unresponsive bremser, osv. Hvis du opplever noen av disse underskriver, bør du stoppe ved en mekaniker umiddelbart uten noen forsinkelse.

2. Bilen frontlysene

I de siste årene, har blå Bilen frontlysene blitt svært populære over hele verden. Disse høy intensitet lys ikke bare gi bilen et stilig utseende, men på samme tid gir et klarere lys enn tradisjonelle halogen lykter, gjenværende energi-effektiv samtidig. Videre, i forhold til de tradisjonelle gule lys, plasma etter disse lysene, lager en blå farge.

3. Dekk vedlikehold:

Dekk er en annen kilde til bekymring når det gjelder kjøretøy vedlikehold. Husk alltid å kontrollere trykket i bil dekkene minst en gang i måneden. Bortsett fra dette, kan du rotere dekk på hver andre endringen. Ved hjelp av en ujevn dekk i bilen, kan det føre til en alvorlig bildejusteringen problem.

4. Motoren sjekk:

Prøv å endre motorolje regelmessig. Dette vil ikke bare bidra til å holde bilen din i god stand, men du kan også øke motorens levetid og ytelse. Bortsett fra dette er luftfilteret en annen viktig nøkkelelement som du må vurdere seriøst. Luftfilteret fanger insekter eller smuss, beskytte motoren. Et ignorert luft og olje filter fører til lav gass kjørelengde, samt dårlig motorytelse.

5. Væsker:

En annen viktig ting å overvåke på jevnlig basis inkluderer væsker i bilen. Har en konstant sjekk på motorolje, bremsevæske, og girolje, etc.

6. Kjøretøy hygiene:

Vask eller rengjøre bilen din regelmessig, eller minst en gang i måneden. Dette vil beskytte maling fra noen flekker. Når bilen er rent, alle fuktighet tørker opp raskt, men i tilfelle av en skitten bil, fuktighet akkumuleres og forårsaker rust.

Forhåpentligvis, ved å holde de ovennevnte viktige faktorene i tankene, kan du opprettholde bilens god stand i lang tid.