Biler

Arbeidsledige bil finans virkelig eksisterer?

Det er anslått at opptil 2,5 millioner mennesker er ute av arbeid i Storbritannia. De nyeste tallene fra Office for National Statistics male et dystert bilde av UK arbeidsmarkedet. Realiteten er at mange av disse menneskene er ute av stand til å finne arbeid på et sted som er lett tilgjengelig via offentlig transport som kan hindre dem fra å kunne delta på intervjuer, og til slutt sikre en jobb som tilfredsstiller deres dyktighet sett og lønn krav.

Hvis du er arbeidsledig og holde full førerkort, men ikke har en bil det kan være en løsning i form av arbeidsledige bil finans, det faktum at du ikke for øyeblikket holder en jobb ikke bør være en spillet stopper. Det er en vanlig antakelse at bil finans er kun tilgjengelig for de i heltidsarbeid med god kreditthistorie, dette ikke kunne være lenger fra virkeligheten.

2012 så amerikansk bilforretninger rapportere en 18% økning i sub prime billån og trenden ser ut til å fortsette i Storbritannia med rapporter tyder allerede Storbritannias sub prime sektor opplever betydelig vekst. Som mer-selskapene mål sektoren skaper det et mer konkurranseutsatt marked som til slutt fører til bedre avtaler for forbrukerne sammen med mindre strenge godkjenningskriterier.

For å få godkjenning for arbeidsledige bil finans, må du ha noen form for beviselig inntekt. Hvis du er arbeidsledig kan dette komme i form av jobbsøkere godtgjørelse. Hvis din periode av arbeidsledighet varer i over seks uker vil du mest sannsynlig være kvalifisert til å søke for regjeringens arbeidssøkere godtgjørelse som, hvis din påstand er godkjent og gitt du holder deg til din arbeidssøkere avtalen, vil gi deg en ukentlig garantert inntekt til du finner sysselsetting. Som en del av din arbeidssøkere avtalen vil du forventet å pendle opp til 90 miles for arbeid slik tilgang til en bil blir enda viktigere.

Med dette i tankene, og så lenge som du kan bevise at du har disponibel inntekt måtte tilbakebetale din bil finans, er sjansene du vil kvalifisere for sub prime bil finans.

Du bør bare husk at de fleste långivere vil fortsatt bare låne deg penger hvis du har en garantist som er i heltidsarbeid. Din garantist kan være en venn eller familiemedlem som har forberedt på å gå god for deg og som vil, hvis du standard på utbetalinger holdes ansvarlig for eventuelle utestående saldo.

Før du søker arbeidsledige bil finans ville du være klokt å registrere deg på valg rollen som dette vil styrke sjansene for godkjenning. Du bør også unngå å lage flere programmer med forskjellige selskapets innen en kort periode som flere avslag kan negativt påvirke din kredittverdighet. Det er også verdt baring oppmerksom på at dine tidligere finansielle historie vil bli tatt i kontoen i løpet av beslutningsprosessen gjør prosessen. Du kan sjekke statusen din valg og se profilen din kreditt gratis på creditexpert.com.

Det er uunngåelig at når du velge denne typen bil finans renter vil avvike fra de som du ville være tilbød hvis du vi er i heltidsarbeid. Imidlertid muligheten til å kjøpe en ny bil for å hjelpe deg med å finne og sikre en jobb som du er fornøyd med kan i det lange løp vise seg for å være uvurderlig.