Biler

Et raskt blikk på 2013 nissan gt-r: rimelig verdensklasse superbil

Mens 2013 Nissan GT-R har allerede etablert seg som en verdensklasse superbil, det bare fortsetter å bli bedre og bedre med hver ny oppdatering. Klart, det er ingen stoppe GT-R fra overgått seg selv!

Hva er nytt med 2013 Nissan GT-R?

For det første kommer den nye GT-R med økt motoreffekten og en mer forbedret overføring. Dette ga GT-R en ekstra 15 hestekrefter og en annen 15 kilo-meter i dreiemoment som gjør det mulig å produsere ca 545 hestekrefter og 463 kilo-meter i dreiemoment. Ny overføring, derimot, står for driften jevnere og roligere. Til tross for all den ekstra strøm, men lover Nissan at den nye GT-R blir mer drivstoff-effektive.

GT-R har også en retuned asymmetrisk suspensjon som tydelig forklarer sin bedre kjørestabilitet evne. Med nye suspensjon på plass, ville du sikkert føle GT-RS forbedret respons og glatthet når du styre.

Siden de fleste av forbedringene var rettet på å forbedre ytelsen, ble svært lite endringer gjort på fasaden og interiøret av 2013 GT-R. Imidlertid klarte Nissan å gi interiøret en mer sofistikert atmosfære ved å legge til blå belysning inni turteller ringen og oppdatere lyden systemet. Dessuten, alle modeller nå er fullt utstyrt med et trådløst Ryggesystem kamera. I tillegg har GT-R Black edition blitt utstyrt med karbonfiber hekkspoiler.

2013 GT-R Standard funksjoner

Den nye GT-R kan best beskrives som en rimelig superbil. Den klarer å innlemme høy teknologi og overlegen ytelse uten å koste så mye som sine dyrere motparter. GT-R er faktisk bare en tredjedel av prisen på sine rivaler.

GT-R kommer i to trim nivåer - Premium og sort utgave. Premium trim nivået funksjonene 20-tommers smidde lettmetallfelger og høy ytelse dekkene, Brembo bremser, automatisk av/på xenon-lykter og LED-lys for kjører. Interiøret preges av ytelsen bøtta seter, skinn/faux-suede trekk og oppvarmet kraft-justerbare forsetene.

Denne eksotiske superbil har også keyless tenning/oppføring, to-sone automatisk klimaanlegg, elektronisk justerbar fjæring, USB iPod-grensesnittet, Bluetooth connectivity, informasjon skjermen og en hard-kjøre-baserte navigasjonssystem. GT-R Black edition, på den annen side, har lett svart hjul og Recaro skinnseter.

GT-R er drevet av en twin-turbocharged 3.8-liters V6-motor parret med en seks-speed dual-clutch manuell girkasse. Ifølge noen troverdige kilder, det kan treffe 60 mph på 2,7 sekunder, og har klart å ta opp en 60-0 mph stoppe avstand på 98 meter. Det er egentlig ganske imponerende.

Uten tvil, 2013 Nissan GT-R kan levere en overjordisk ytelse til en uslåelig pris. Er du klar til å la det rock din verden?