Biler

LED: fremtiden for bilindustrien belysning!

Borte er dagene når foreldet glødepærer styrte automotive belysning industrien. Det er på tide å gå hi-tech! Det er på tide å gå LED veien! Utslipp-lys dioder eller lysdioder, er som de er ofte referert, en type av transistor som avgir svært retningsbestemt lys når gjeldende sendes gjennom den. Disse svært avansert belysning enheter har et stort antall fordeler fremfor konvensjonelle papirformat inkludert:

Mindre følsomhet overfor vibrasjoner

Lengre liv

Kan tåle alle slags harde værforholdene miljøer

Rask responstid

Veldig kompakt

Forblir relativt kjølig.

Flere lumeneffekt

I dag, for nesten alle formål er LED-belysning tilgjengelig i bilindustrien. Interessant, kan disse illuminations også monteres på steder der konvensjonelle lysstoffrør og glødelamper pærene ikke kan installeres med lett.

LED: Historien!

Først bruken av en LED-pære belysning i bilindustrien var på en Corvette (1984) som en høy mount stopp sentrert lampe. De jobbet med perfekt som stopp pærene hadde muligheten til å vekke opp nesten umiddelbart. Dette gir driverne med nok tid til å unngå noen alvorlig ulykke hvis en bil gjennomgår en plutselig oppbremsing handling. Dermed var første gang du bruker disse pærer som bremsing lysene ikke bare for skyld bare av styling, men for en svært viktig formål av sikkerhet. Med tiden, har resultert i utviklingen av mye bedre bremselysene.

LED: Den potensielle hinderet!

Over tid, har de dukket opp som en standard automotive belysning teknologi, særlig ettersom slå indikatorer og baklyktene. Imidlertid er den eneste faktoren som hindrer vedtakelsen av denne svært effektive teknologien sin høye prisen i forhold til konvensjonelle lysarmaturer. Men gjør kompakthet og lang levetid dem klart å vinne løpet. Videre, instant belysning evnen gjør dem svært ønskelig fra sikkerhet synspunkt, spesielt når ansatt som blinklys og baklyktene.

Når ansatt som bilindustrien lysarmatur, brukes de som en samling av et stort antall lysdioder, i stedet for en enkelt lyspære. Det er fordi personlige pærer avgir lys i svært trange vinkel og på en mindre lysintensiteten.

LED: Utslipp av forskjellige farger!

Lysdioder (RGB) omfatter muligheten til å avgir lys av nesten alle farger fra samme samling. De kan være konstruert ved å kombinere tre røde, blå og grønne lys i en enkelt enhet, eller ved doping tre forskjellige substrater for emitting tre forskjellige lys.

LED: Gjemmer seg unna!

En av de store fordelene er at de kan bli vridd og omgjort til en samling av tynne strimler, på grunn av sin lille størrelse og kan selv bli plassert på steder, hvor konvensjonelle lys ikke kan nå. Dette er grunnen til hvorfor de er å være mye ansatt som kjører lysene.

I årene som kommer, er det raskt nye lysdioder for å erstatte konvensjonelle lysene som automotive frontlykter!