Biler

Fordelene med alle firehjulstrekk biler

Hvis du er som meg, det verste marerittet en driver kan ha mens kjøring på vått underlag er å miste grep under glatte forhold. Dette kan gjøre deg vurdere å kjøpe en all-hjulet stasjonen kjøretøy. Produsentene har lagt merke til dette, og i dag har en all-hjulet stasjonen alternativ til de fleste av sine modeller.

Karl Brauer, administrerende direktør i TotalCarScore.com sa "det er flere AWD-alternativer tilgjengelig i dag på grunn av den ekstra stabiliteten i dårlig vær, i tillegg til tørt vær. Dette ville gjøre du spør deg selv hva andre grunner ville gjøre drivere gå for all-hjulet stasjonen kjøretøy. Nedenfor er gode grunner:

Deltid 4WD

Dette er det grunnleggende AWD-systemet som er tilgjengelig. Driveren endres bilen fra 2WD til 4WD når han krever av skiftende en spak eller trykke på en knapp.

1. Aktivere AWD sender strøm til forhjulene og bakhjulene samt.

2. Den kan justeres av driveren for å få det nødvendige dreiemomentet mens i 4WD.

3. AWD bør ikke brukes på tørr eller harde flater fordi det har ingen senter differensial. Dette gjør front og bakaksel rotere med samme hastigheter selv når du er i svinger. Dette er kan ødelegge bilen.

4. Dette systemet er mindre komplisert i forhold til andre.

5. Det er også mindre kostnadskrevende å produsere i forhold til andre systemer.

6. De lave produksjonskostnadene føre til lave priser i markedet. Dette er gode nyheter for shoppere. Dette kan forklare hvorfor de har en tendens til å ha lavere oppføring nivå i markedet.

7. Denne typen bil er mer slitesterk når de utsettes for tunge stress.

8. Komponentene ikke rive og ha ofte siden de bare brukes når driveren krever.

9. To-wheel drive system er normalt litt roligere enn i fire-hjulet stasjonen modus. Dette er en lettelse, spesielt hvis bilen ikke har nok lydisolasjon.

10. Deltid systemet er en god venn til lommen når det gjelder drivstofforbruk, sammenlignet med permanent fire hjul stasjon i hvilken makt går til alle hjulene til alle tider.

Permanent 4WD (heltid 4WD)

Biler med heltids firehjulsdrift har ikke to-wheel drive system. Strømmen går på alle fire hjul med eller uten noen samtykke. Her er dens fordeler.

11. Driveren trenger ikke å bekymre deg for å flytte spaker mens du kjører. Dette gir ham/henne å konsentrere seg i hovedsak på veien gjennom hele reisen.

12. Det er ingen oppholdstid for fire hjul aktivisering siden bilen er allerede i en fire-hjuls-modus.

13. Dette systemet har en center differensial. Dette gjør det mulig for slike kjøretøy for å reise på harde flater og tørr fortau uten å skade dets komponenter eller binde hjul i svingene.

14. I noen permanent 4WD biler, kan mer trekkraft oppnås ved å låse midten differensial. Dette viser for å være ideelt når du kjører på robuste off-road.

15. Automatisk fire hjul-stasjonen kjøretøy overvåke og forstand egen trekkraft krav som de beveger seg. Dette hjelper dem automatisk justere kraft som kreves av hjulene.