Biler

Når du skal endre din Bremseklosser

Bremsene på en bil er de mest essensielle delene når en bil er i bevegelse. Dette er fordi jeg ikke kan forestille seg en annen betyr at ville naturlig og jevnt stoppe min Mercedes når gjør 180 på motorvei når jeg velger å som bremsene gjør. Det er den viktigste for min sikkerhet når bilen min er i bevegelse. Jeg tror derfor at alle drivere skal betale mye oppmerksomhet på når du skal endre bremsesystem av bilen.

Hva ville skje hvis du forsømt oppbremsing systemet?

Dette ville føre resultatet i økt reparasjon kostnader eller brems svikt, som kan være katastrofale. Det er imidlertid brems slitasje tegn som du kan ta hensyn til å holde din vedlikehold på sitt beste, spare penger og beskytte bilen fra bumping i driveren foran deg. Her er stor indikatorer:

1. En tydelig indikator på utslitt bremseklosser er lyden av en høy pitched hvin når bilen kommer til en stopp. Denne lyden er laget av en metall indikator som er løst til pad av produsenten. Når det gjelder dette metallet under kontakt med rotoren, må du erstatte din bremseklosser.

2. Til tider, kan du ikke hører støyen enten fordi du har lavpris pads eller de falt av på grunn av rust. Du må derfor andre indikatorer.

3. Ta hensyn til hvor lang tid det tar bilen for å stoppe når du går på bremsene. Hvis det tar litt tid, må du endre din bremseklosser.

4. Det er en god idé å regelmessig sjekk din pads samt ved å fjerne fysisk hjulene og undersøke dem. Det ville hjelpe deg med å planlegge for nye bremseklosser hvis du må.

5. Sjekke rotorene er litt mer komplisert. Dette er fordi de kan vare flere bremsekloss sett før du tilkaller erstatning. I gjennomsnitt, arbeider de gjennom to eller tre bremsekloss sett.

6. Hvis din rattet wiggles når bilen kommer til en stopp, rotorene kan være "skjev" og kanskje må byttes.

7. Du kan snakke med din mekaniker så vel som kan "slå rotorer,. Hvis dette er mulig

8. Ta en god titt på produsentens retningslinjer på å erstatte av brems pads. Bilen vil være i god form hvis du overholder dem.

9. Ta en titt på livet av putene bilen har garantert. Hvis du har 5000 kilometer bremseklosser, må du erstatte dem etter hver 5000 km (lav kvalitet pads siste 10.000 miles skjønt).

10. Hvis du finner deg selv erstatte din rotorer ofte, ville du trenger å bytte til spor versjoner.

11. Hvis bilen blir gammel, ta hensyn til callipers (i parentes som holder pads og presse dem mot rotoren).

12. Calliper stempler kan få klissete og forårsake en dra etter å ha forlatt bremsene.

13. Skifte callipers kanskje ikke er like enkelt som en skulle tro, dette er fordi du må bryte press segl og fjerner bremsevæske.