Biler

De beste bilen hendelsene i Europa

Amerikanerne elsker å gå til bilen messer, som bortsett fra viser noen veldig kule biler, er en mulighet til å møte mennesker som har samme lidenskap som du og dele dine tanker og synspunkter om bilene du elsker. Det er derfor det er mange bil messer over hele landet hvor bil-entusiaster kan tilbringe et par dager beundrer alle typer kjøretøy. De av dere som er villig til å dra til utlandet for å besøke noen av de beste bilen messene utenfor det nordamerikanske kontinentet, kan gå til Europa og se hva denne typen hendelser ser ut der. Du kan gå til England og delta på transport festivalen Truckfest, eller du kan besøke makt store møte i Sverige.

Truckfest, England

Dette er et show som er sentrert rundt lastebilsjåfører. Det er en årlig begivenhet lastebil, som holdes i city of Peterborough, England, og det er en av de mest populære viser i sitt slag i verden. I år det vil bli holdt på den 5 mai, og sjette, og besøkende vil kunne se mer enn 1000 lastebiler. Selv om det er en hendelse som holdes i Europa, tar alle de store American lastebil produsentene del i det, sammen med de mest populære europeiske navnene, for eksempel Iveco og Scania.

Bortsett fra parade av lastebiler fra hele verden tilbyr showet et par andre hendelser som kan nytes av både barn og voksne. Det er opptredener av ulike kjendiser, tegneseriefigurer og andre barn attraksjoner, som vil holde barna underholdt, mens foreldre kan nyte stunt sykkel hendelser og monster truck-show. Hvert år, avsluttes Truckfest med en spektakulær fyrverkeri og levende musikk.

Makt store møte, Sverige

Power store møte holdes i den svenske byen Vasteras, og anses å være en av de største vintage bil viser i verden. Det vil bli avholdt fra 03.07 gjennom 7 juli, og besøkende kan beundre mer enn 10.000 klassiske biler som vises der. Du kan se veteranbiler som er mer enn 50 år gammel, og høydepunkter fra tidligere år inkluderer en 1966 Pontiac stormen, en 1961 Lincoln Continental og en 1965 Chevrolet Chevelle, som er noen av de sjeldneste klassiske bilene. I år, kan du forvente å se en masse Mopars og Ford Mustangs, samt noen ganske kule og unike hot rods og egendefinerte kjøretøy.

Selv om europeiske messer får mer og mer populært, må vi legge til at USA bil hendelsene fortsatt de dominerende hendelsene i bilindustrien.