Biler

Hva oss bilprodusenter viste på new york auto show

Siden New York Auto Show er en av verdens mest populære arrangementene av sitt slag, og det er holdt i sin egen bakgård, gjøre amerikanske bilprodusenter alltid sitt beste for å sørge for at deres biler er stjerner av showet. America's Big Three har avsløre noen av de beste bilene noensinne laget på amerikansk jord på dette showet. For eksempel de Cadillac m ble avduket det i 2004, Shelby Cobra GT500 hadde premiere i 2005 og Ford Explorer sporten hadde sin verden debut i 2012. I år, et par veldig god produksjon biler ble avduket av Ford, GM og Chrysler, men noen interessant konsept biler ble vist, også, som skal gå i produksjon i nær fremtid.

2014 Buick Regal Turbo

Buick Regal ble først introdusert i 1973, og 2014 Buick Regal Turbo er den nyeste generasjonen av modellen, som ble lansert på Jacob Javits Convention Center et par uker siden. Dette er et ytelsesbasert luksus kjøretøy, som har et par forbedringer sammenlignet med tidligere modeller. Den har nå en all-hjulet stasjonen, som ikke hadde sine forgjengere, og det gir bedre trekkraft, uansett hvilke forhold du kjører i de store endringene er under panseret, en kraftigere motor. Det er drevet av en 2.0-liters intercooler turbo-motor, med 259 hestekrefter og 295 lb-ft av dreiemoment. Det er noen svært avanserte sikkerhetsfunksjoner, som Lane Change Alert, Lane avreise advarselen og bak krysse trafikk Alert.

Ford Atlas konsept

Dette pickup lastebil konseptet er utstyrt med en turboladet EcoBoost 3,5-liters, V6-motoren, som gjør det en svært drivstoffeffektive bil, med en 2 mpg forbedring i drivstofføkonomi. Den har en svært moderne utvendig design, med en enorm, bety-ser grille, og et futuristisk interiør. Med Ford Atlas konseptet, bør publikum får en idé om hva F-serien lastebiler kommer å se ut som i fremtiden. Noen av de mest interessante funksjonene på den er Stopp-start systemet, aktive grille skodder som er lukket når det er ikke behov for mer kjøling og en front air dam, som kan senkes mens du kjører ved høye hastigheter å gi god aerodynamikk. Alle disse funksjonene er ment for å hjelpe deg å spare en masse penger på drivstoff, og gi lavere utslippsnivåer. Ford Atlas konseptet bør gå i produksjon i 2015, gitt at et par endringer i frontlyktene er laget, slik at bilen kan møte noen DOT-standarder for LED frontlys-teknologi.

Selv om amerikanske selskaper forsøkt å markere showet, ble kuleste bilene avslørt av den globale ledere som Mercedes, Jeep, Volkswagen etc.