Biler

Selger brukte biler - hvordan å selge en brukt bil for mest penger!

Når det gjelder å selge en brukt bil markedet er enorm. Tro det eller ei, foretrekker mange folk den mer økonomisk ruten med å kjøpe en brukt bil. Selger brukte biler kan imidlertid være en kunst.

Nedenfor er trinnene som jeg har brukt for å maksimere pengene jeg får når selger brukte biler

Rengjøre bilen!

Husk å rengjøre bilen. Ta kontakt med vår serie om bil detaljering slik at den ser sitt beste. Vask og voks på utsiden av bilen. Jo bedre bilen ser, mer verdifullt det vil se. Det er også en indikator på hvor godt du kan har behandlet bilen tidligere.

Ikke overse indre!

Potensielle kjøpere vil trolig skure hver tomme av bilen innvendig og utvendig. En skitne interiør vil sikkert slå av de fleste kjøperne. Vakuum hele bilen inkludert teppe, seter, matter og dører. Vaske ut noen flekker som kan være til stede. Ta et håndkle med en kvalitet interiør renere og tørke ned alle harde flater inne i bilen, husk å ikke etterlate noen striper. Ikke overse noen sprekker eller sprekker! Hver ekstra liten touch du legger vil gjøre bilen som mye bedre. En bedre ser bil vanligvis selger for mer og mye raskere, og samtidig som de sier, er penger!

Sjekk dekktrykket

Vær sikker på sjekk dekktrykket på alle dekkene inkludert overs. Kontroller at lufttrykket er innenfor oppgitte data av bilens anbefalinger.

Når funksjonene i bilen

Sikre at alle biler funksjoner er i god stand. Kontroller at klimaanlegget er operativ, radio funksjoner, alle høyttalere er intakt, alarmen fungerer, og andre funksjoner kan ha bilen fungerer som de skal. Hvis bilens funksjoner er skadet, ikke fungerer eller er ellers ikke virker, er det lurt å få dem reparert. Funksjoner som ikke fungerer vil absolutt redusere mengden som du vil være i stand til å selge bilen.

Erstatte vindusviskerne

Mens ikke 100% nødvendig, har jeg funnet ut at hvis vindusviskerne ikke hadde nylig byttet at når bilen er holdt for salg at det er en god tid å erstatte dem ut. Potensielle kjøpere synes alltid å sette pris på små detaljer som som.

Sjekk biler vitale væsker

Motorolje, girolje, frontruten svaber væske, radiator kjølevæske, servostyring væske og bremsevæske kontrolleres alle enkelt ved å løfte panseret og sjekke dukkert-stick. Legge til ekstra væske hvis noen av biler vitale væsker synes å være lav. Hvis du ikke stoler på deg selv for å gjøre dette, bør en kvalitet mekaniker være i stand til å enkelt utføre dette for en nominell avgift.

Samle fakta

Kjøretøyet, akkurat som alle kjøretøyer, har en VIN nummer forbundet det. VIN nummer vil tillate alle å få tak i historien av et kjøretøy. Kjøpe at bil historie rapport og dele den med noen potensielle kjøpere er et tegn på ærlighet. Denne forhånd ærlighet er sikker på å øke troverdigheten til både deg og kvaliteten på kjøretøyet.

Finne sammenlignbare gjeldende salg - gjør din forskning!

Gå til et nettsted som Auto Trader på Internett og Finn biler lik din som er til salgs. Bruke informasjonen som står ser på sammenlignbare kjøretøy for å fastslå og støtte salgsprisen.

Pris bilen

Etter å finne sammenlignbare salg kan du gå til et nettsted som Kelley Blue Book å finne ut den anslåtte verdien av kjøretøyet. Dette vil hjelpe deg å finne ut om du har bilen priset godt eller ikke. Vær oppmerksom på at selv om du føler din bil er i "utmerket" stand, priser bilen for høy kan hindre potensielle kjøpere fra å lage et tilbud.

Få biler papirarbeid sammen

Satt sammen en pakke med alle kjøretøy gjeldende informasjon. Dette vil omfatte biler gjeldende registrering og andre viktige dokumenter. Dette vil unngå en scramble når du har en interessert part å samle alle papirene og sikrer at du har alle endene på rad. Alle potensielle kjøpere vil sette pris på denne organisasjonen.