Biler

Hva er nytt med 2013 honda cr-z?

Bortsett fra sportslige en friskere utvendig styling, kommer den nye to-seters 2013 Honda CR-Z med mer kraft og bedre drivstoffeffektivitet. Med disse nye funksjonene, er det noe mer du muligens kan be om?

Vi presenterer den nye 2013 Honda CR-Z

Nye forbedrede funksjoner - både innvendig og utvendig

Honda gjort noen styling tweaks både ute og inne CR-Z. Det har nå to nye eksteriør farger (deep purple Passion Berry Pearl og polert metall metallisk), LED kjørelys og en helt omarbeidet fascia fylt med en mesh-grill. For å fullføre sin nye, oppdatert utseende, har CR-Z også 16-tommers legering hjul, stilig LED bremselysene, chiselled projektoren halogen lys og en aerodynamisk funksjonelle bakre diffuser. Med sin skarpe og iøynefallende utseende, vil CR-Z definitivt gjøre så sterk uttalelse på veien.

Flere små endringer er også gjort i CR-Z. Honda fullstendig redesignet bilens dørpaneler og lagt til nye teknologiske funksjoner som inkluderer Bluetooth-tilkobling og en bakre visning kamera. EX-utstyrsnivå kommer også med Honda satellittkobling navigasjonssystem, Pandora internettradio og SMS kommunikasjon evne.

En mer kraftig og hyggelig tur

CR-Z hybrid luken har også en mer kraftig elektrisk motor og en ny lithium-ion Akkumulator Emballere som bidro til å øke den samlede systemet til 130, en betydelig forbedring fra fjorårets modell som bare gir ut maksimalt 122 hp. I tillegg har 2013 CR-Z en "pluss Sport System" som leverer en kort ekstra løft av dreiemoment ved å trykke på en knapp. Med disse nye funksjonene, vil du sikkert finne at CR-Z kan gi deg en mer kraftig og hyggelig tur.

Forbedret drivstoffeffektivitet

Denne sporty to-seters kombi kan gjøre 36 mpg byen og 39 mpg highway for konstant variabel kraftoverføring (CVT) modellen og 31 mpg byen og 38 mpg highway for sekstrinns manuell girkasse, en markert forbedring i forhold til 2011 og 2012-modeller.

Andre imponerende funksjonene

Bortsett fra de kjente forbedringene som nevnt tidligere, har 2013 CR-Z også makt låser, windows og sidespeil, keyless oppføring og cruise control tosoners Klimastyring. Høyere trim nivåer har skinn og metall trim aksenter, høy intensitet utslipp lykter og frontlykter, tåke lamper lagt for godt mål.

2013 Honda CR-Z har rikelig sikkerhetsfunksjoner ombord. Det er bygget ved hjelp av avansert kompatibilitet Engineering (ACE) kroppen strukturen for å distribuere krasj energi jevnt hele forsiden av bilen, en blokkeringsfrie bremser å hindre hjulet fengsel, og traction kontroll for å hjelpe deg med å beholde kontrollen over bilen i tilfeller av side glidning. Det har også 3-punkts sete belter med automatisk stramming systemet og standard kollisjonsputer (foran, forsiden og Sidekollisjonsputer gardin) å beskytte beboerne under plutselig stopper eller virkningen.