Biler

Plukke rett kjøretøy for bilturer med barn

Reiser med familie og venner er alltid et eventyr, men når du reiser med barn, spesielt yngre, det kan også være en utfordring. Sørge for at du investerer i rett kjøretøy for daglige gjøremål, i tillegg til lange bilturer kan gjøre turen lettere på alle fra faren til littlest medlem av familien. Her er en liste over noen av de beste funksjonene til å lete etter:

Sikkerhet

Det rett og slett ikke noen erstatning for en sikker bil eller people mover. Spør forhandlere om sikkerheten ratifisere på sine biler, og sjekk ut de store bil magasiner og nettsteder for deres top picks. Se etter funksjoner som side gardin kollisjonsputer, lett tjore systemer for sikkerhet barneseter og back-up alert systemer.

Komfort

Hvis barna er ikke fornøyd, ikke ingen lykkelig. Husk dette når du handler for din neste bil for en lengre biltur. Se på komfort funksjoner fra deres perspektiv, ikke din. Er det nok av benplass for tenåringer, samt et pålitelig tjore system for sikkerhet bilseter? Yngre barn lett kan se ut av sidevinduene? Er det nok av steder å blindpassasjer en kjøligere med drinker og snacks, leker, bøker, gensere og alle de endeløse brukerutstyr i barndommen? Også vurdere separat klima kontroller for hver del av kjøretøyet. Mens du kanskje tror er det koselig i forsetet, noen to rader tilbake kan være steking. Å la passasjerer justere sin egen klima-sonen kan lagre mange argumenter om hvorvidt det er også het eller også kulden. Du kan få noen stor innsikt fra din tøffeste kritikerne hvis du test kjøre et kjøretøy med barna langs en tur. De vil ikke være redd for å fortelle deg om de ikke er komfortable, og hvorfor.

Praktisk sitteplasser

Produsenter tilbyr stadig sitteplasser alternativer som kan omorganiseres for å møte familiens skiftende behov. Stow og gå sitteplasser er veldig populært, og gir deg ytterligere fleksibilitet for haling alt fra møbler til blomster når du ikke trenger alle setene for din familie biltur.

Drivstoffeffektivitet

Bilturer kan komme til å være svært dyrt, spesielt hvis du har en bil full av barn som ønsker snacks og suvenirer på hvert stopp. Kjøre en drivstoffeffektive bil eller people mover kan spare deg penger du heller ville bruke andre steder og minimere kjedelig stopper å etterfylle drivstoff hver time. Selvfølgelig, du vil ønske å stoppe jevnlig for toalett pauser og for alle å strekke på beina, men er det hyggelig å vite at du ikke trenger å betale på bensin pumpe hver gang?

Underholdningssystemer

Selv de mest vakre landskapet kan bli repetitiv, spesielt for generasjon plugget inn. Hvis du vil stoppe klynking i sitt spor, kontroller at du kjører en bil med så mange underholdningsalternativer som mulig. TV/DVD systemer mener du kanne plugg barna i en film eller favoritt TV-show, og flere lydkontakter mener de kan høre tydelig mens du nyter litt fred og ro. Mer enn én MP3 docking system er også et flott alternativ, slik at tenåringer å velge sin egen musikk uten straffe mamma og pappa med den.

Reiser lange avstander med barna trenger ikke å være en straff hvis du tar alles behov i betraktning. Hvis du planlegger å gjøre et nytt kjøretøy kjøp å bruke for familie bilturer, må du ta en prøvekjøring med hele familien langs for turen å sikre alles sikkerhet og komfort.