Biler

2013 honda fit: liten bil sjarm på sitt beste

Det er en grunn til hvorfor 2013 Honda Fit ble kåret som beste subcompact og beste kombikupé for pengene i 2013 oss nyheter Best biler for penger Awards. Vel, egentlig er det mange grunner Hvorfor det klarte å få slike strålende kritikker fra kritikerne. Vil du vite hvorfor Honda Fit gjort det til toppen av listen? La oss utforske dens funksjoner for bedre å forstå hva som gjør denne bilen klikk.

2013 Honda Fit: Stor verdi i en liten pakke

Mens Honda Fit gjør ikke noen vakre utvendig design uttalelse, og kan selv mangler noen av de mest vanlige fasilitetene som du har begynt å forvente fra en ny bil, Hondas nybegynnermodellen er ekstremt plass og drivstoff-effektive. Det også gir en utmerket kjøreopplevelse, og har en imponerende rekke sikkerhetsfunksjoner som kan holde deg trygg mens du er på veien.

Honda Fit har et plassbesparende interiør. Passformen kan se små på utsiden, men du vil sette pris på hvordan romslig det føles på innsiden. Med sin høye og oppreist kroppen stilen og sammenleggbar seter gir denne subcompact bilen god takhøyde og benplass til bekvemt betjene to voksne eller tre barna i baksetet.

Det gir også en masse brukbare lasterom takket være sin lave lastegulvet og rikelig under-seters lagring. Baksetet kan også brettes flatt ved å løfte en spaken og skyve den frem for å gi mer plass for din dyrebare last. Som et resultat, 2013 Honda Fit kan skryte av en Last plass som er definitivt større enn hva du forventer å finne i en typisk sedan.

Det gir utmerkede kjøreopplevelse. Ikke la sin lave hestekrefter utgang lure deg. Mens passformen gjør en ren 117 hp og ikke kjøre så fort i forhold til andre biler i sin klasse, kan vi tilby en hyggelig tur - takket være overlegen håndtering, styring og manøvrerbarhet.

Det er drivstoff-effektive. Honda Fit får en anstendig 27 mpg (byen) og 33 mpg (motorveien). Mens dette ikke er riktignok best i sin klasse, er det fortsatt ganske imponerende.

Det tjente topp sikkerhet plukke Award fra Insurance Institute av Highway Safety (Kollisjonslaboratoriet). Honda Fit kommer med et komplett utvalg av sikkerhetsfunksjoner som inkluderer forsetet og front-og Sidekollisjonsputer og full lengde gardin Sidekollisjonsputer, Barnesikring låser, elektronisk stabilitetskontroll, anti-lock bremser, traction kontroll, kjørelys og avansert kompatibilitet Engineering (ACE) karosseriet. Med disse funksjonene, Fit klarte å pose god toppkarakterer i frontal, side og bakre innvirkning testing så vel som i taket styrken test fra Kollisjonslaboratoriet.

Nå ser du hvorfor 2013 Honda Fit er navngitt som den beste subcompact og beste kombikupé for pengene?