Biler

Plukke de beste billån

Det er så mange forskjellige reklamene på under dagtid TV som er direkte relatert til å finne et billån. Det er tjenester der ute for folk som hadde dårlig kreditt, ingen kreditt, eller stor kreditt. Det er ulike faktorer når det gjelder å kunne finne den beste tjenester. Tenk på følgende punkter.

Hva er din kredittverdighet?

Mens det er mange forskjellige selskaper som tjener de med dårlig kreditt, er det dyrere for dem. Se på kredittvurdering og se om det er noen justeringer du kan gjøre for å få kredittvurdering bedre. Ville være gunstig å ha stor eller enda bare rettferdig kreditt når det gjelder som ønsker å spare penger i det lange løp. Interesse er vanligvis høyere for de som har dårlig kreditt. Du kan få kreditt sjekket årlig for gratis. Ved å få din kreditthistorie sjekket, vil du være sikker på hvilke alternativer du har.

Sysselsetting relatert betraktninger

Det er jobben relaterte ting å vurdere når det gjelder å finne et billån. De fleste selskaper også se nærmere på jobb historien av potensielle kunder. Å ha en fast jobb historie kan utgjøre hele forskjellen i verden. En annen ting å tenke på er hvor mye en måned du faktisk gjøre. Det er vanligvis best å gjøre minst $1500 dollar en måned for å kunne ha råd til lønner det seg og betale levende utgifter. De kan ikke være altfor raske til å låne ut penger til noen som gjør mindre enn den. Ens gjeld til inntekt ratio kan også være et problem. Hvis det er mer gjeld enn hva din inntekt er, er det en advarselsskilt mot å få en anstendig utlåner. Arbeider med å fikse dette vil bare øke sjansene for å finne gunstigste.

Ned betalinger

Mange folk spare penger opp å i det minste sette ned en betaling når du ønsker for å kjøpe en bil. I det minste, bør det være ti prosent av kjøpesummen totalt kjøretøy. Ofte kan det være tjue prosent. Hvis det er en måte å være i stand til å sette ned mer enn minimalt vannmengden forventet, som gjør det mye lettere å komme gjennom bilen innkjøpsprosessen. Tenk på det på denne måten, minst at en del av bil lån betalinger vil bli betalt. Deretter kan du bekymre deg om å arbeide mot å betale resten.

Mye som hjemmene endre betalingene avhengig av hvor mye forskuddet er. Jo mer du putter inn i den, jo mindre måned-til-måned-betalinger vil være på billån. Snakke med potensielle långivere å spørre dem hva slags forskuddsbetaling de forventer, og se om du kan spare opp nok til å dekke det i en engangsstønad.