Biler

Hva er forskjellen mellom stål spor og gummibelter?

Hvis du leter etter spor for grave-lastere eller minigravere, finner du mange alternativer som er tilgjengelige, og det kan være vanskelig å velge rette. De vanligste valgene er at av stål spor og gummibelter, og det kan være veldig forvirrende å velge en fra to. Disse faktorene omfatter kostnader, været og bakken der du planlegger å bruke dem det er noen viktige faktorer som du må vurdere når vi leter etter spor for maskineri.

Til å begynne med, er det først viktig å forstå hvorfor det er nødvendig for noen å bruke kontinuerlig sporene på gummidekk. Kontinuerlig sporene gir et mye større areal aluminiumsstenger som overfører vekten av tunge kjøretøy mye bedre enn dekkene gjøre. De spores kjøretøyene nyte økt mobilitet på ujevnt terreng, og de er mye tøffere enn vanlige dekk. Dermed gir de mye mer slitesterke enn de andre. De tilbyr også gode resultater i presser og trekke de tunge og store belastningene, hvor enkeltpersoner kan forutse hjulgående kjøretøy å grave i overflaten.

Nå som du vet hvorfor det er viktig å foretrekker kontinuerlig sporene, er det nå tid til å grave dypere inn i forskjellen mellom stål og gummi spor, og bestemme hvilken som fungerer bedre. Stål sporene er populær for sin holdbarhet og lang levetid, og mange eksperter føler at de ikke slites med tid som gummi i papirformat. De har også avtale med stress med mye mer effektivitet men det kan ikke nektes at de gjør mer støy enn gummi seg. Dette er ofte tatt som en fordel, vurderer sikkerheten til andre personer. Støy fungerer som et signal, og gjør folk klar over at du kommer i nærheten, og dermed gi dem nok tid til å flytte.

Gummi sporene er et mer foretrukket valg for fortau fordi de er enklere å flytte på betong er ferdig, men når det er gjørmete veier, steiner og busker, stål spor er et bedre valg. Svarte gummibelter er kjent for å gi en mye roligere og smidigere tur enn de stål. Hvis du arbeider i et område der det er ingen grovt terreng, så du kan definitivt velge gummibelter.

Gummi spor vanligvis mangel noen slakk i systemet så hvis det er noen skitt eller støv mellom spor og dekk så dette vil legge spor spenningen. For å håndtere dette problemet, kan du bruke stål spor som følger med gummiknotter.

Stål sporene er på den annen side kjent for å skade vanskelig terreng for eksempel asfalt fortau. På samme tid, de også ofte forårsaker skade på mindre fast terreng fordi de har skarpere kanter. For å unngå enhver form for skade på de ulike typene terreng, gir svarte gummibelter den beste løsningen. Så, uansett hvor du arbeider kan du bruke gummi-spor eller stål sporene fast med gummiknotter å utføre arbeidet ditt jevnt.