Biler

5 grunnleggende ferdigheter til å vinne en bedre transport-kontrakt

Det er en kommersiell jungel der ute. Enten du er en transport-selskapet med en flåte av biler, en speditøren, eller noen med Last som må flytte, er det en flere alternativer for avtaler og forhandlinger; Dette kan likevel være frustrasjon, forvirrende og irriterende.

Hvilke forretningssamarbeid er best å forfølge? Hvordan kan du garantere en effektiv forhold og verdi for pengene? Mens det er flere ekspert ferdigheter og tekniske områder råd du kan trekke på i transportbransjen, er det også noen grunnleggende ferdighetene du trenger for å utnytte for å sikre deg de beste business avtalene.

Kommunikasjon

Fra begynnelsen til slutten er kommunikasjonsferdigheter kjernen i å sikre og opprettholde en utmerket transport kontrakt. Hvorvidt du kontakter en potensiell klient, organisere en telefon konferanse, lese et utkast til kontrakt eller sjekke fremdriften av en levering, er poenget med engasjement mellom forretningspartnere hjulpet av kvalitet kommunikasjon. Reflekterende lytting, støtter gester, åpne holdning og skille mellom aggresjon og selvsikkerhet alle gå en lang vei.

Cost Management

Å kunne administrere økonomi er en grunnleggende liv ferdighet, ikke bare en ferdighet for virksomheten. I forbindelse med transport, siden det kan godt være en rekke frilans avtaler, krever ethvert kontrakt at de to partiene signering har en solid følelse av kostnadsstyring. Du må vite nøyaktig hvordan hver avtalen og forhandling vil påvirke din saldo og resultat-tap forhold, slik som å sørge for at små avtaler vil tjene virksomheten som helhet, økonomisk.

Teknologi

I dag, har en kontrakt gått utover bare ord eller penn og papir. Den elektroniske markedsplassen og ny teknologi har endret spillet, og hvis du ønsker å finne de rette forretningspartnere og holde kontakt med dem effektivt, må du klarer å noen grunnleggende grad enkel teknologi ferdigheter. Videre, hvis du kan benytte programvaren og online verktøy for bransjen, for eksempel online transport-utveksling, kan du konkurrere mot forkant av konkurransen.

Multitasking

Dette behovet for teknologiske ferdigheter er samtidig med behovet for å multi-oppgave. Ethvert kontrakt opererer i sammenheng med mangfoldige oppgaver og mange klienter og ruter. Dette betyr at evnen til å være i stand til å fokusere på mer enn én ting om gangen, enten du er en enkeltperson eller et kontor, er avgjørende hvis du vil arbeide med maksimal effektivitet. Det finnes flere typer programvare, og kurs som kan hjelpe deg å bedre planlegge, prioritere og administrere tid.

Rapport-bygningen

Til slutt, personlige avtalen kan godt være effektive, men til slutt du må fortsette å utvikle flere avtaler, og vokse din merkevare. Muligheten til å bygge rapport ved å vite når for å ringe, hvordan å lage din merkevare synlig med markedsføring, og tilbringe tid på å lage en sosial tilkobling er avgjørende i å gjøre en sterk kundelisten.