Biler

Transport-tips - løse problemet med døde kjørelengde

Utfordringen er avgrense brannen av enhver bedrift. Det styrker en bedrift å ta risiko, selv til punktet for å risikere sin overlevelse; men stiger for å overvinne sa utfordringer vil innføre i nye Næringslivets og etablere en plattform for vekst.

Dette er ikke mindre saken i transportbransjen. Problemer med logistikk, sysselsetting, finans distribusjon, kvalitetskontroll, rute ledelse og diversifisering blant konkurransen er blant noen tester som vil bli stilt til enhver transport firma. Men problemene forårsaket av død kjørelengde er like endemisk og stikkende.

Bortkastet plass

Når du kjører en transport virksomhet mest grunnleggende problemet med kjøretøy er at du må fylle dem. Dette kan høres ut som den mest grunnleggende oppgaven for enhver organisasjon som flytter lasten i beholdere, men reiser tilbake fra jobber tom skaper bortkastet plass. Dette er hvor reklame og selge tilbake laster leveres. Det faktum at den opprinnelige destinasjonen og reise er finansiert av den opprinnelige-klienten betyr at avkastningen beinet kan lett bli fylt med en ny klient Last - maksimere fortjeneste og sikre en "grønnere" profil.

Tapt tid og penger

Død kjørelengde er ikke bare en sak av bortkastet plass. Tom tilbake laster mener tapt tid og penger. Transport bedriftens behov å faktor i drivstoff for å samordne tom retur etappe og betaling av driveren for tiden tilbrakte flytte hva er i hovedsak en tom beholder tilbake til depot eller port. Dette tapet av tid og penger kan ikke unngås med mindre tom belastningen er fylt fordi noen ny rute som er konfigurert til å kompensere for tapet alltid må også bruke tid og penger selv.

Hvordan finne Last?

Derfor er roten problem av død kjørelengde problemet med å finne Last for tilbake laster. Det høres enklere enn det egentlig er. Forestille du har en flåte av lastebiler forlate din depot for tre ulike destinasjoner på en gitt dag. Du ville nød å ikke bare finne en klient som er villig til å flytte lasten fra destinasjonene tilbake til den generelle plasseringen av depot, men denne lasten må samsvare med tid og dato av de opprinnelige rutene. Hvis din ruter og destinasjoner varierer i deres regularitet, gjør dette det enda mer vanskelig. Online transport Veddemålsbørser tilbyr nyttige måter å ta Last for retur ben i den korte tidsrom mellom når en rute er bestemt og når lastebilen må forlate.

Slå død kjørelengde til billige kjørelengde

Hvis du kan tiltrekke seg tilstrekkelig kunder å fylle opp din tilbake laster, de fleste, naturlig, forventer billigere priser - og, med et veldrevet system vil du kunne tilby dem nettopp det. Den opprinnelige etappen er betalt for, og kostnadene for drivstoff og bilen priset allerede inn til prisen; Dette betyr at noen fortjeneste påløpt retur etappe vil være krem på toppen. Det er en vinn-vinn-situasjon for både klient- og haulier.