Biler

Fikk Last? Topp 5 fordeler av tilbake laster

Det er mange ting å huske på når du kjører et logistikk selskap. Tidsplaner, kontantstrøm, rekruttering, flåtestyring og rute systemer er blant noen. Det kan være vanskelig å vurdere mer enn vesentlige av å finne klienter eller Last og arrangere kontrakter basert på effektiv ruter.

Men det er verdt innsatsen for å vurdere integrere din retur ruter i din Last system for å drepe døde kjørelengde. Potensialet for flere ruter, billigere priser, nye kontrakter, delte rom og bevist og prøvde tidsplaner vil ha nytte både transport-selskapet og klienten med Last.

Flere ruter

Tenk deg du er en liten til middels størrelse transport selskap som spesialiserer seg i å flytte lasten med en flåte av lastebiler. Ingen tvil om vil ordrene og rutene som utvikler fra disse ordrene resultere i mange tomme tilbake laster som lastebiler kommer tilbake fra sine destinasjoner til depotet. I stedet for bare å legge til nye ruter hvorfor ikke utnytte disse tomme lastebiler og fylle dem med fersk ordrer, dermed å multiplisere ruter?

Billigere priser

Legge flere ruter er en viktig del av virksomheten din, hvis du kjører et transportfirma. Men det er en betydelig utlegg i utstyr og andre utgifter. Fordelen med back laster er at du ofte vil ha en klient som har betalt for levering på en slik måte som kompenserer også for retur etappe. Dette betyr at du kan tilby retur etappe til en billigere pris.

Nye kontakter

Dette, i sin tur vil belønne din virksomhet med nye kontrakter. Når du utnytte tilbake laster du effektivt kan annonsere splitter nye ruter til reduserte priser for friske klienter. Dette, kombinert med effektiv annonsering på en online transport-utveksling som tillater spesifikk og rask kontakt med kunder leter etter haler, vil tillate deg å tiltrekke seg kunder uten å måtte ta på seg nye ruter; Du kan deretter bruke disse tilkoblingene for å utvikle videre virksomhet.

Dele plass

Effektiv kommunikasjon om tilgjengeligheten av potensielle tilbake laster til markedet vil tillate folk å dele bruken av din beholdere. Dette tiltrekker seg et enda bredere spekter av klienter, og lar deg å heve renten på retur Ben som kan har allerede blitt kompensert av den opprinnelige-klienten som betalte for den opprinnelige leveringen. Så av denne formen for markedsføring er å utvikle redusert ruter som vil bli lønnsomme grunn sterkt utgifter.

Bevist tidsplaner

Til slutt, disse retur jobber og full beholdere er pålitelige fordi de ikke er nye ruter men heller tilbake bena på bevist ruter. Du trenger ikke å legge til noen nye lastebiler eller drivere eller ytterligere drivstoff; du trenger bare å dra nytte av tidsplanen du allerede bruker og tillit - men i stedet for mot døde kjørelengde, du få fortjeneste.