Biler

Alt du trenger å vite om dekk på tilhengere

Det er veldig viktig at tilhengeren eiere sikre deres dekk på tilhengere er av en egnet standard før du tar fatt på en tur. Det er derfor det er en god idé for drivere med trailere til å bli kjent seg med bestemmelser for dekk på tilhengere, og når de bør erstatte dem.

Forskrifter

Hver veien Tyr må oppfylle visse krav for tilstand og trå dybde. I denne forbindelse er de som brukes på hengere ikke annerledes som betyr at når de blir erstattet de må være i stand til vedvarende kjører på 60 mph. Gitt at trailere veie forskjellige beløp, krever forskriften at dekkene er i stand til å kjøre på 60mph når tilhengeren er på sitt maksimale autorisert Mass (MAM). Dekk på tilhengere, som de som brukes på biler må også ha en minimum slitebanen dybde på 1,6 mm. Drivere bør derfor regelmessig overvåke slitebanen dybden av sine hjul slik at de kan erstatte dem i god tid. Dette er ikke bare en god sikkerhet forholdsregel, men det også sikrer at de er i overensstemmelse.

Lovlig, drivere trenger ikke å bære en reservedeler dekk for deres trailer, men de som gjør må sikre at deres it samsvar vil alle forskrifter.

Vedlikehold

Som med alle dekk, de som brukes på trailere må sjekkes regelmessig og ikke utelukkende før lange reiser. Det er mange visuelle tegn som kan vise at noen oppmerksomhet er nødvendig, så overvåking utseendet er en god idé. Tegn på forringelse inkluderer sprengning, svulmende eller kutt, og du bør alltid søke grundig for innebygde elementer. Hvis du ikke har brukt din trailer for en betydelig periode, er det likevel nødvendig å gjennomføre en visuell kontroll; Faktisk, hvis tilhengeren ikke er ofte brukt de har tendens til alder raskere.

Det er også avgjørende at trykket av dekk på tilhengere er opprettholdt på et nivå som er anbefalt av trailer produsenten å unngå dekk svikt. Variasjoner i lufttrykk mellom hver individuelle dekk kan også forårsake problemer så nær overvåking av trykket i alle dekk er sterkt anbefales. Kjøring med under oppblåst dekk er ekstremt farlig og kan føre til fornedrelse som i sin tur kan føre til et blåse ut. Under inflasjonen er spesielt usikre med tilhengere som de ofte bærer tunge laster som kunne flat dekkene og potensielt forårsake svaiende når du er på veien.

Drivere kan også beskytte sine dekk til en viss grad. Som dekker dem i tarp kan beskytte dem mot solskader og dermed redusere sjansen for sprengning eller deling. Det er også verdt å merke seg at tilhengeren eiere som bor i kystnære områder bør sjekke deres dekk enda mer regelmessig som dekkene utsettes for langs kysten luften er utsatt for aldring raskere.

Skifte dekk på tilhengere

Ideell dekk på tilhengere bør byttes ut hver tre til fem år, og vanligvis er det anbefalt å erstatte alle dekk på en gang, slik at hvert dekk er i en like god stand. Men hvis du bare har tenkt å erstatte et par til dekkene, må du kontrolle at å kjøpe de samme dekkene som de du allerede har på din trailer.

Når det gjelder trailer sikkerhet, er det beste drivere kan gjøre å se etter deres dekk. Ved å sikre sine dekk på tilhengere overholder regelverket, er jevnlig sjekket, vedlikeholdt og erstattet, kan drivere gi seg best mulig sjanse til trygg, glatt reiser på veien.