Biler

Hvordan velge mellom en batterilader og en hoppe-starter

Den primære vurderingen når du velger mellom en batterilader og en hoppe-starter er om formålet er å bære enheten i bilen for nødhjelp, eller du bare trenger å lade og opprettholde et batteri på ditt hjem eller garasjen. De reneste bilen batteriladere plugg i en stikkontakt for å fungere, og så er ikke designet for å bæres i en bil for nødhjelp.

Her er noen andre tips for å hjelpe deg å velge hvilken enhet er det riktige valget for deg:

1) Nødhjelp: Å være strandet på en ensom parkeringsplass et sted om natten i regnet med et batteri som ikke vil starte vår bil er trolig en av våre største mareritt. Hva du kan gjøre i så fall, hvis du bære startkabler, er å håpe noen det vil ta synd på deg og tillate du å hoppe bilen av deres gode batteriet. Det er fint hvis du faktisk bære startkabler, og hvis du faktisk alle stå på parkeringsplassen som er villig til å hjelpe!

Hvis du ikke vil ta det sjansen, er en hoppe-starter et utmerket valg for å sette sinnet rolig. Hoppe forretter er egentlig bare batterier med innebygd kabler med evnen til å hoppe starte bilen i tilfelle at lave batteriet er i stand til å gjøre jobben. Det fungerer på samme måte som hoppe starte bilen ved hjelp av kabler, men uten behov for en andre kjøretøy å innrede batteriet.

I dette tilfellet en plug-in batteriladeren er ikke til å gjøre jobben.

2) Bærbar strøm: Mange hoppe startende kommer med vekselrettere konvertere likestrøm til vekselstrøm sammen med AC uttak for bærbare datamaskiner for eksempel og DC plugger for USB-enheter som mobiltelefoner og MP3-spillere. Hvis du vil ha denne typen evne, er en hoppe Starter med disse alternativene den eneste veien å gå. Mens du ikke bruker hoppe-Starter for nødhjelp, kan du bruke noen av kraften til makt din anordninger mens du reiser. Bare husk at hoppe starteren er et batteri, og være sikker på å plugge den i når du kommer til hotellet eller hjem slik at det vil være klar når du trenger det i en nødssituasjon.

Igjen siden de fleste bilbatteriet ladere er ikke bærbar, og trenger AC makt, de ikke er det rette valget for bærbar strøm.

3) Lufttilførselen: Noen hoppe forretter selv kommer med en innebygd kompressor som er i stand til å blåse dekkene dine når de er lav på lufta. Selv om dette ikke kanskje fastsette en flat i en nødssituasjon, hvis problemet er en langsom lekkasje, kan du kjøpe deg selv nok tid til å få til en nærliggende garasje eller dekk butikk for reparasjoner.

Batteriladere kommer ikke normalt utstyrt med air kompressorer.

4) Batteri Tending: Hvis målet ditt er å holde din hage traktor batteri sunn under offseason eller kanskje dens din ATV, RV, eller motorsykkel du tenker på, så et batteri lader/anbud er det du trenger. Moderne batteriladere er utformet for å lade og vedlikeholde batterier i mange typer kjøretøy. De plugg i en stikkontakt, og gir en jevn lading strøm til batteriet og deretter en gang fullt ladet, de vedlikeholde full lading på batteriet.

Hoppe forretter er ikke utformet for å lade eller vedlikeholde batterier.

5) Kaldt vær: Hvis du bor i et moderat alvorlig vinterklima vet du toll kulden tar på et bilbatteri. Mens sant at hvis bilbatteriet mister strømmen til punktet det ikke kan starte bilen, en hoppe-Starter trolig ville være i stand til å starte den, er det mye mer effektiv og bedre for batteriet å bruke en batterilader til Hold batteriet fulladet og å hindre skade på batteriet.

En hoppe-Starter vil ikke lader og vedlikeholde batteriet til sal av kaldt vær.

Jeg håper du likte disse tipsene på hvilken enhet er riktig for deg, en lader for bil batteri eller en hoppe-Starter, og at de hjelpe deg å gjøre det riktige valget for deg.