Biler

Rapporter for kjøpshistorikk for kjøretøy

Bruktbil kjøpere kan få god avtale de håper på hvis de får kjøretøy rapporter for kjøpshistorikk før du gjør kjøpet faktiske. Selskaper tilbyr disse rapportene for en avgift som er vanligvis mindre enn $50. Kjøpere bør ikke gi etter for fristelsen til å hoppe over rapportene, og stole på dealership å gi nøyaktig informasjon.

Noen penger brukt på rapporter for kjøpshistorikk for kjøretøy er penger godt brukt. Rapportene gir detaljert informasjon om bilen som kan gjøre en forskjell i hvor mye det koster, eller om det er verdt å kjøpe i det hele tatt.

Rapporter for kjøpshistorikk for kjøretøy er kompilert med de kjøretøy identifikasjonsnummer (VIN) av kjøretøyet. VINs er som et fingeravtrykk for kjøretøyet. Ingen to er de samme. Rapporter er tilgjengelige for alle kjøretøy produsert siden 1981.

Alle statlige motor vehicle avdelinger krever VIN når du registrerer et kjøretøy og forsikringsselskaper krever dem før utstedelse forsikringspoliser. Forhandlere og mekanikere bruk VINS når du bestiller deler eller gjør vedlikehold. Politiet avdelinger bruker dem for å spore ned stjålet kjøretøy.

VIN inkluderer år, merke og modell av bilen, i tillegg til fabrikken der den ble produsert. Her er andre eksempler på bestemt informasjon som kan oppdages ved hjelp av VIN for å få bilen rapporter for kjøpshistorikk før du kjøper en bruktbil.

• Eierskap historien til bilen. Rapporten viser hvor mange eiere har det vært, og i hva stater eierne var lokalisert. Den forteller deg om eierne var enkeltpersoner eller eiere av flåter, som bil-utleiebyråer.

Bruktbil modeller fra 2011, hadde nesten 50 prosent vært eid av flåter. Ifølge CarGurus er en bil som er eid av en flåte mye mer sannsynlig å ha vært i en ulykke som en individuelt eid bil.

• Gir ulykke historie og skader som oppstår. Selv om bilen har vært i en ulykke, ikke kan påvirke beslutningen om å kjøpe bilen Hvis skaden ikke var stor, skal det faktum det var i en ulykke redusere prisen med så mye som tre to12 prosent.

• Er tittelen en restverdi tittel? Har et forsikringsselskap noen gang vurdert bilen "summert?"

• Lær om skade på bilen. Assurandører rapportere eventuelle skader noensinne opprettholdes av kjøretøyet, inkludert flomskader og strukturell skade på rammen.

• Lær om produsenten av kjøretøyet stadig erklært det å være en sitron.

• Finn ut om kilometertelleren er korrekt.

• Få serviceposter av kjøretøyet.

Rapporter for kjøpshistorikk for kjøretøy kan utgjøre forskjellen i å få en god avtale på en brukt bilkjøp eller bli sittende fast senere med uventede administrasjonsutgifter.