Biler

Hvordan du installerer en bil sporing system inne kjøretøyer

Det er mange forskjellige grunner for å installere en bil sporingssystem som ikke alltid involverer mindre enn ærlig praksis. Mange drivere bruke dem som anti-tyveri enheter, og mange bekymrede foreldre vil bruke dem som en måte å holde orden på deres nylig frigjorte teenage sjåførene. Andre programmer for disse enhetene inkludere business-eide kjøretøy og leiebiler.

Uavhengig av årsakene, disse enhetene kan være ganske nyttig, og er faktisk lett å installere. En gang på plass, bilen sporingssystem fungerer sammen med global positioning system (GPS) slik at eieren finner bilen til enhver tid. Både plassering og bevegelse av bilen kan spores fra en ekstern plassering. Teknologi som er forbundet med disse enhetene har selv kommet til et punkt der hastigheten på kjøretøyer, tid brukt på ulike steder, og spesifikke ruter kan alle være lagret i digitale databaser for fremtidig referanse.

Velger du en strømkilde

Disse enhetene er vanligvis drevet på én av to måter. De kan enten være drevet av isolerte batterier, eller de kan være direkte koblet til bilens batteri for kontinuerlig effekt. Hvis du velger å installere en enhet som vil være fastkoblet, må deretter jobben gjøres av en profesjonell. Men tillater isolert batteripakker for installasjon av alle håper å dra nytte av denne grunnleggende teknologien. I tillegg til kjøper enheten, kan du få hendene på en magnetisk, værbestandige sak å huse utstyret.

Bli usynlig

Deretter må du velge en plassering for den Sporingsenheten som er ute av syne. Magneten bør tillate en rekke alternativer på understellet av kjøretøyet. De fleste bileiere vil velge å plassere enheten under panseret, i hansken avdeling, eller i bagasjerommet. Nøkkelen til å velge en effektiv beliggenhet er å huske å legge den ut av områder som er utsatt for rusk og andre bevegelige deler av kjøretøyet. Batteriet livet for fleste av disse enhetene er én måned. Skifte batteri med jevne mellomrom er ekstremt viktig for at enheten skal være effektiv. Systemet angir vanligvis at det er overføre når du har slått den, og satte den på plass.

Sette systemet på prøve

Det siste trinnet er å utføre en innledende ytelse rettssak. Med bilen sporing systemet sikkert på plass, kan du kjøre bilen et par kvartaler, tar notat av hastigheten og plasseringen. Når du har fullført stasjonen, sjekk enheten for å sikre at det forble trygt på plass. Logg inn i programmet som er tilgjengelig via datamaskinen for å sikre at all informasjon om tid, sted og hastighet er nøyaktig. Det er også lurt å oppbevare en stokk av ganger når batteriet er erstattet for å sikre at enheten alltid fungerer.