Biler

Trenger du en full auto glass erstatning eller er det en annen løsning?

Hvis du har en sprekk eller chip i frontruten, må du iverksette tiltak så snart som mulig, men om du trenger en full auto glass erstatning, eller om du har andre alternativer avhenger av skade seg selv. Frontruter er designet og laget ved hjelp av en spesiell type av auto glass, og en spesiell teknikk, som er utviklet for å stoppe frontruten fra knuste og dusjing driveren med glass, med mindre en svært alvorlig innvirkning oppstår, så de fleste sjåfører ikke trenger å være bekymret for å være dekket i knust glass som de kjører, men selv de minste chipen kan bli en stor sprekk Hvis skaden er ikke umiddelbart reparert.

Hvis skaden på frontruten er bare en sprekk, er det en god sjanse for at det kan bli fikset uten å måtte foreta en full auto glass erstatning, som kan spare deg mye penger. Som en generell regel, hvis chip er mindre enn en femti øre stykket, så det vil mer enn sannsynlig bli fixable uten å måtte ha en full erstatning. Enda noen større sjetonger, opp til 2-3 inches kan være løst uten en full erstatning, så det er verdt inviterer en ekspert til å ta en titt. Hvis ingenting kan gjøres, vil ikke en god auto glass spesialist belaste deg bare for å se på den. Hvis du tror skaden er fixable uten behov for en fullstendig utskifting av frontruten, er det viktig at du får det så på så snart som mulig. Hvis du kan, prøv å få en ekspert til å komme ut til plasseringen av bilen, som noen videre kjøring kan gjøre skade mye verre. Husk at "en maske i tid sparer niere", og i dette tilfellet umiddelbar handling kan spare deg for hundrevis av dollar. I mange tilfeller er å ha en liten chip fast så billig at det er ikke engang verdt prøver å hevde på din forsikring i tilfelle det påvirker din premie!

Måtte foreta en full auto glass utskifting vil åpenbart være mye dyrere enn bare fikse en liten brikke, men i noen tilfeller er det viktig. Det er imidlertid verdt å ha på frontruten løst så snart som mulig, som kjører med en skadet frontruten kan være svært farlig. Hvis du er på et budsjett, har du ikke har den samme typen frontruten satt tilbake i som du hadde tatt. Selv om mange nye biler kommer med en UVA/UVB filtrert frontruter og de-icing funksjoner som standard, du trenger ikke å ha denne typen frontruten satt tilbake i, og det er mange andre mye billigere alternativer som er tilgjengelige for deg. Snakke med din frontruten reparasjon tekniker om dine budsjettmessige bekymringer, og de kan være i stand til å foreslå noen alternativer til deg som passer din prisklasse. På den annen side, hvis du må ha en full frontrute erstatning gjort likevel, kan du bestemme at det er verdt å ha en oppgradering på din eksisterende frontruten, og du kan ha en bedre modell satt tilbake i i stedet!